Kaliteli Yaşam Derneği, Kalite Ödüllerini Verdi

Kaliteli Yaşam Derneği, 4. Hizmet Kalite Ödül töreninde belediye başkan adaylarına Kastamonu'ya hizmetlerinden ötürü ödül verdi.

  • 621
Kaliteli Yaşam Derneği, Kalite Ödüllerini Verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KALİTELİ YAŞAM DERNEĞİ, KALİTE ÖDÜLLERİNİ VERDİ
VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)
Kaliteli Yaşam Derneği, 4. Hizmet Kalite Ödül töreninde belediye başkan adaylarına Kastamonu’ya hizmetlerinden ötürü ödül verdi. 
Ilgaz Dağı Milli Parklar Kayak Tesisleri Ankara Üniversitesi ÖRSEM tesislerinden gerçekleştirilen ödül törenine çok sayıda davetli katıldı.
Törende konuşan Kaliteli Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Sıvacı, “Kaliteli Yaşam Derneğimiz sahip olduğumuz değerleri gelecek nesillere aktarılması, yaşatılması, koruması amacıyla kurulmuş, sadece insanların değil tüm doğanın ve tüm canlıların yaşam kalitesini yükseltmek kurulmuştur. Derneğimiz kuruluşunun 7. yılında bugüne kadar sahip olduğumuz somut ve somut olmayan kültür miraslarımız olarak ikiye ayırdığımız çalışmalarımızda somut olmayan kültür miraslarımızı anlatan de bir kitap çıkarttık” dedi.
Kastamonuluların güzel bir ilde yaşadığına dikkat çeken Eski Kastamonu Valisi Dr. Enis Yeter ise, “Kastamonu’da 6 yıl görev yaptım. Kastamonu’nun değerini bilin. Böyle güzel bir ilde, güzel bir şehirde yaşamanın, doğal güzellikleri, tarihi zenginlikleri, insan yapısı, insan karakteri olarak hakikaten sizler çok şanslısınız, ne kadar gurur duyarsanız duyun o kadar az gurur duyarsınız. El birliği ile Kastamonu’yu daha ilerlere götürmeye hepiniz isteklisiniz, niyetlisiniz, birlikten kuvvet doğar. Bunun semerelerini de Kastamonu çoktan hak ediyor. Sadece Ilgaz bile bembeyaz, çoğu yerde ve dağda kar yok. Avrupa’da bile birçok kayak merkezinde kar yokken Ilgaz’da nefis bir kar var ve nefis bir kayak merkezi. Kastamonu, daha da güzel günlere yine el birliği ile kavuşacak” diye konuştu.
Kastamonu Belediye Başkan Vekili Muzaffer Berber ise, Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu adına aldığı ödül için Kalite Yaşan Derneğine teşekkür etti.
Kastamonu’nun yetiştirdiği ünlü sanatçılardan İlyas İlbey de, “Ben, Araç’ın İğdir köyünün bir dağında doğdum. Benim köyüme elektrik ilk geldiği yıllar da tabii ki televizyonda ilk geldiğinde ben televizyona çıktığım zaman benim köylülerim, ‘ya koçum, bizim uşak’ çıktı diye çağırıyorlarmış. Bu ödül gerçekten beni oraya götürdü, bizim uşağa verilmiş bir ödül. Benim, bu ödülü almam sizin, bizim uşağa sahip çıkmanız, bir aidiyet duygusu. Benim buralı olduğumu bana hatırlatmanız, arkamda bir camianın olduğunu, bana sahip çıkan hemşehrilerimin olduğunu bana gösteriyor. Bu benim için çok önemlidir. Kastamonu’yu çok seviyorum. Burası için yapamayacağım hiçbir şey yok” şeklinde konuştu.
BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINA KALİTE ÖDÜLÜ VERİLDİ
Törende, Kastamonu Belediyesinde eski Fen İşleri ve KASKİ Müdürü olmasından dolayı yılın başarılı bürokrat ödülüne layık görülen AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş ise, “Bu ödülü bizlere layık gören derneğimize teşekkür ediyorum. Ben, Kastamonu’da belediye başkanlığı gibi kutsal bir görevde son sözü Kastamonu halkının söyleyeceğine inanıyorum. Belediye Başkanlığı görevini de işin ehli olan bir adaya vereceğine düşünüyorum” dedi.
Milletvekilliği dönemi ve sonrasında Kastamonu’ya yaptığı hizmetlerden ötürü ödüle layık görülen CHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldırım da, “Kaliteli yaşan, insan hayatında her türlü iş için daha kaliteli olması için mücadele ediyorlar. Bu yüzden emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Yılın başarılı işadamı ödülüne layık görülen MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hayati Hamzaoğlu da, şunları söyledi: “Kaliteli bir yaşam için kaliteli bir şehir lazım. Kaliteli bir yaşan içinde eski bir şehir lazım. Kaliteli bir yaşam içinde tarihine, kültürüne bağlı ve tarihine, kültürüne köprü olacak bir şehir gerekiyor. Bizde, bu amaçla 30 Mart günü tarihi ve kültürüyle meşhur evliyalar kenti Kastamonu’muza hizmet etmek üzere MHP’den aday oldum”
Ayrıca törende, çeşitli alanlarda faaliyet gösteren bazı firmalara da kalite ödülleri verildi.