KASGEG, Ata'nın Huzurunda

Kastamonu Genç Girişimciler Derneği (KASGEG), kuruluşunun 2.yılında Ata'ya saygılarını sunmak üzere Anıtkabir'e resmi ziyaret gerçekleştirdi.

  • 518
KASGEG, Ata'nın Huzurunda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genel Başkan Zafer Küçükşabanoğlu, Kastamonu Şube Başkanı Gökhan Çağın, Ankara Temsilcisi Tankut Yıldız ve Üyelerin katıldığı törende Genel Başkan Zafer Küçükşabanoğlu mozoleye KASGEG çelengini sundu ve ardından Anıtkabir Özel Defterini imzaladı.

KASGEG Genel Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu geçtiğimiz hafta 2. yıllarını bir yemekle kutladıklarını hatırlatarak, “Derneğimizin Genel Merkez, Kastamonu Şube ve Ankara Temsilciliğimiz üyeleri ile birlikte bugün de Ata’mızın huzurunda bulunmanın gururunu yaşıyoruz.“ dedi.

Küçükşabanoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: “Şehitler diyarı Kastamonu’ya hizmet etmek için kurulmuş olan Kastamonu Genç Girişimciler Derneği olarak bizler tüm dernek üyesi arkadaşlarımla birlikte Mustafa Kemal Atatürk’ün mirası olan bu ülkeye ve memleketimize hizmet edeceğiz. Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine hep bağlı kalarak laik ve demokratik Cumhuriyet’e gençler olarak her zaman sahip çıkacağız. Ata’mızın yaptığı gibi biz de her zaman çalışarak Kastamonu’ya ve ülkemize yararlı bireyler olarak hizmet edeceğiz. Atatürk’ün hedef gösterdiği gibi muassır medeniyetler seviyesine, ekonomik,sosyal ve kültürel açısından ulaşmak için çok çalışacağımıza Kastamonu Gençleri olarak biz bugün burada Ata’mıza söz verdik. Yol arkadaşlarımla birlikte 3. yılımıza doğru yol alırken her şeyin en iyisine layık güzel memleketimiz için her alanda çalışmalarımıza hız katarak devam edeceğiz.”

KASGEG Ankara Temsilcisi Tankut Yıldız da yaptığı açıklamada “KASGEG’in Ankara Temsilciliği olarak  gerçekleştirdiğimiz ilk etkinliğimiz.Bu ilk etkinliğin de Anıtkabir’de  Ata’mızın huzurunda başlaması beni çok onurlandırdı ve mutlu etti. Bizler Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda ilerleyerek her zaman bu vatan için çalışacağız. KASGEG Ankara Temsilciliği olarak tüm KASGEG üyesi arkadaşlarımla birlikte daha güzel çalışmalara imza atacağız. KASGEG ailesi olarak Anıtkabir’e gerçekleştirdiğimiz resmi ziyarete İstanbul’dan gelen Genel Merkez üyesi arkadaşlarıma, Kastamonu’dan gelen Kastamonu Şube Başkanımıza, Yönetim Kurulu ve dernek üyesi arkadaşlarıma ve her zaman yanımızda olan KASGEG Genel Başkanımız Sayın Zafer Küçükşabanoğlu’na çok teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.