KASGEG'den KGC'ye ziyaret

Kastamonu Genç Girişimciler Derneği (KASGEG) Genel Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu, Kastamonu Şube Başkanı Av. Özgür Ergülenoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Mustafa Balcı'yı ziyaret etti.

  • 372
KASGEG'den KGC'ye ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu’ya hizmet vermek için birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını ifade eden KASGEG Genel Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu, KASGEG’in çalışmaları hakkında bilgi verdi. Her görüşten insanın Kastamonu için KASGEG çatısı altında bir araya geldiğinin altını çizen Küçükşabanoğlu, “Kastamonu Genç Girişimciler Derneği 2013 yılında kuruldu. Kurulduğumuz günden bugüne kadar pek çok farklı projeye imza attık. Önümüzdeki günlerde geniş katılımlı bir ‘Girişimcilik Zirvesi’ düzenlemeyi hedefliyoruz” dedi.

KGC Başkanı Mustafa Balcı ise, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Kastamonu menfaatine yapılacak olan her çalışmada KASGEG’in yanında olduklarını belirtti.

Yapılan ziyaretin ardından KASGEG Genel Başkanı Küçükşabanoğlu, KGC Başkanı Mustafa Balcı’ya KASGEG yazılı şilt hediye etti.