Kastamonu Alperen Ocakları'ndan "Evde Kal Kitabını Al" Kampanyası

Başkan Başer, Kastamonulu vatandaşlarımızın evde kalarak daha kaliteli zaman geçirmeleri için "Evde Kal Kitabını Al" Kampanyasını başlattıklarını söyledi.

  • 496
Kastamonu Alperen Ocakları'ndan &quotEvde Kal Kitabını Al" Kampanyası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Alperen Ocakları Kastamonu İl Başkanı Erhan Başer yaptığı açıklamada; "Koronavirüse karşı alınacak tedbirler kapsamında Kastamonulu vatandaşlarımızın evde kalmasını ve daha kaliteli zaman geçirmelerini teşvik etmek için 'Evde Kal Kitabını Al' Kampanyasını başlattık. Kastamonu Alperen Ocakları sosyal medya hesaplarımıza evde çektikleri fotoğraflarını gönderen 3 kişiye çekilişle kitap hediyelerimiz olacaktır. Kampanyamız, gösterilen ilgiye ve olumlu etkileşimle ilerleyen günlerde daha da fazla kitap hediyesi ile devam edecektir.

Bu kapsamda 30 Nisan Perşembe günü başlattığımız kampanyanın ilk talihlileri 5 Mayıs günü belli olacaktır. Kampanyamıza vatandaşlarımız sosyal medya hesaplarımız üzerinden katılabilirler.

Bu kampanyayı Alperen Ocakları Genel Merkezimizin ülkemizde koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında ilk kez sokağa çıkma yasağı verildiği günlerde başlattığı #AlperenlerKitapOkuyor kampanyasından esinlenerek başlattık.

Bu vesileyle içinde bulunduğumuz Ramazan ayında Kur'an'ı Kerim'in ilk ayeti 'oku' ve bir başka ayeti 'kendi kitabını oku' buyruğunu hatırlatarak başta kitapların en yücesi Kur'an'ı Kerim'i ve kitap okumanın önemini hatırlatıyoruz.

Korona günlerinde mecbur kalmadıkça evden dışarı çıkmayalım, evde kalalım, okuyarak, düşünerek ve tefekkür ederek ailemizle zamanı dolu dolu geçirelim.

Selam ve dua ile."