Kastamonu Barosu'nda yemin töreni

Fatma Betül Doğan, avukatlık stajını tamamlayarak avukatlık cübbesini giymeye ve avukatlık ruhsatını almaya hak kazandı.

  • 5294
Kastamonu Barosu'nda yemin töreni

Kastamonu Merkez Orhan Şaik Gökyay Ortaokulu Müdürü Mehmet Doğan ile Kastamonu İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Kadriye Doğan’ın kızları olan Fatma Betül Doğan, avukatlık stajını tamamlayarak avukatlık cübbesini giymeye ve avukatlık ruhsatını almaya hak kazandı.

Stajını Sayın Av. Tuğçe Şenay Çağılcı’nın yanında tamamlayan Fatma Betül Doğan için 03 Kasım 2014 tarihinde Kastamonu Barosunda yemin töreni düzenlendi.

Törene Kastamonu Barosu Başkanı Sayın Av. Mehmet Çiftçi, Av. Fatma Betül Doğan’ın stajını yanında yaptığı Sayın Av. Tuğçe Şenay Çağılcı, Kastamonu Barosu yönetim Kurulu Üyeleri ve Av. Fatma Betül Doğan’ın ailesi katıldı.

Törende bir konuşma yapan Kastamonu Barosu Başkanı Sayın Av. Mehmet Çiftçi, Hukuk eğitiminin ne kadar zor olduğunu ifade ederek, “Bu zor eğitimi başarı ile tamamlayan genç meslektaşımızı ve ailesini kutluyorum. Mesleğini layıkı ile yerine getireceğine inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Konuşmaların ardından Av. Fatma Betül Doğan yemin ederek, avukatlık cübbesini giyip Türkiye Barolar Birliği tarafından gönderilen Avukatlık Ruhsatını Kastamonu Barosu Başkanı Sayın Av. Mehmet Çiftçi’den teslim aldı.

yemin töreni

kastamonu barosu

fatma