Kastamonu'da Otobüs Durakları Düzenleniyor

Kastamonu Belediyesi, şehir içindeki özel halk otobüslerine ait durakları düzenliyor.

  • 792
Kastamonu'da Otobüs Durakları Düzenleniyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, otobüs duraklarına park edilen araçların otobüslerin durağa yanaşmalarına engel olması üzerine yeni bir uygulama başlattı.

Otobüs duraklarında yaşanan park sorunu için belediye çivili duba uygulamasına devam ediyor. Yapılan bu uygulama ile artık araçlar, otobüs duraklarına park edemeyecek ve vatandaşta otobüse binerken sıkıntı yaşamayacak.

Kastamonu Belediyesi tarafından Kastamonu Devlet Hastanesi’nde yenilenen otobüs duraklarında yaşanan park sorunu için belediye çivili duba uygulaması başlattı. Cadde boyunca uzanan ceplerin bir kısmı otobüs durağı, bir kısmı araç park yeri olarak belirlenirken Belediye yaşanan karmaşadan dolayı otobüs duraklarının bazılarının önüne duba yerleştirdi.

Otobüs duraklarında yaşanan park sıkıntısının sona erdirilmesi için çivili duba uygulamasının diğer otobüs duraklarında da uygulanması yapılacak.

Ayrıca hastane kavşağında yolcuların rahat inip binebilmesi içinde durak konuldu. Kavşakta yeniden düzenlemem yapan Kastamonu Belediyesi, dar kavşağı da genişletti.

(İHA)