Kastamonu'da yetkinin adresi değişmedi

Kastamonu'da faaliyet yürüten eğitim-öğretim sendikaları alanında  Eğitim-Bir-Sen, 2 bin 39 üyesiyle tekrar yetkili sendika oldu.

  • 881
Kastamonu'da yetkinin adresi değişmedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eğitim Bir-Sen Kastamonu Şube Başkanı Orhan Sancaktaroğlu konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada; 2 bin 39 üyesiyle 2017 yılı itibari ile eğitim sendikaları arasında Kastamonu'da tekrar yetkili sendika olduklarını ayrıca ilimizdeki en büyük sivil toplum kuruluşu unvanını da elde ettiklerini söyledi.

Yaptıkları çalışmalar neticesinde üye sayılarının  2 bini aştığını belirten Sancaktaroğlu; "Sendikamızı yetkili yapan bu başarıya emek veren ter akıtan, işyeri temsilcilerimize, ilçe Başkanları ve yönetim kurulu üyelerimize, disiplin ve denetleme kurulu üyelerine, Kadın komisyonlarımıza, Şube Başkan yardımcılarımıza ve  her zaman yanımızda olan üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Aldığımız bu sorumlulukla kamu çalışanlarının ekonomik, özlük, sosyal ve kültürel haklarının iyileştirilmesi için mücadeleye devam edeceğiz. Bunun yanı sıra milletin ve milli iradenin üzerindeki her türlü vesayete karşı çıktık ve karşı çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

Eğitim-Bir-Sen'e  gösterilen teveccühün altında kalmayıp zirvenin hakkını vermeye devam edeceklerini ifade ederek, sendikacılığın, haksızlıklara ve adaletsizliklere karşı hayır diyebilmek ve mücadele etmek olduğunu belirten Sancaktaroğlu; “Eğitim Bir-Sen, demokratik iklim ılımanlaştıkça, gücüne güç katmaya devam edecektir. Eğitim Bir-Sen olarak, gelecek tasavvurumuzda özgür birey, sivil anayasa ve sivil toplumun olduğunu belirtmemiz gerekir. Kastamonu‘da almış olduğumuz yetkinin üyelerimize, teşkilatımıza, tüm eğitim çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.