Kastamonu Genç Başkanlar toplantısı yapıldı

Kastamonu Gençlik Hareketi Derneği ve davetli STK temsilcisi olan Kastamonulu genç başkanlar İstanbul'da ilk toplantısını yaptı.

  • 336
Kastamonu Genç Başkanlar toplantısı yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yoğun katılımın sağlandığı toplantıda Kastamonu'nun teşkilatlanma sorunları ele alındı.

Toplantı sonrası açıklamada bulunan Kastamonu Gençlik hareketi Derneği Başkanı Aziz Çakır; "Kastamonu Gençlik Hareketi olarak başlattığımız 'Kastamonulu Genç Başkanlar Toplantıları' programının ilk toplantısını gerçekleştirdik. Kastamonulu Genç Başkanlar olarak, Ağlı, Azdavay, Çatalzeytin, Cide, Daday, Doğanyurt, İnebolu, Taşköprü, Şenpazar derneklerinde aktif olan başkanlar ile Kastamonu ve Kastamonuluların özellikle yıllardır süre gelen müzmin sorunlarının analiz edilmesi, sebeplerinin sorgulanması, bu sorunların çözümüne ilişkin fikir alışverişi ve iş birliği amaçlıyoruz.

Yaklaşık 2 saat süren toplantımızda, Kastamonu'nun 'teşkilatanma' sorunlarını analiz edip, değerlendirdik ve bu sorunların çözümüne yönelik hem ortak çalışma adına hem de münferit çalışma adına çok değerli önerilerde bulunan genç başkanlarımıza katılımları için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz" dedi.