Kastamonu İl Özel İdaresi'ne 19 adet iş makinesi!

Kastamonu İl Özel İdaresi tarafından düzenlenen Yeni Araç ve İş Makineleri teslim töreni, Vali Yaşar Karadeniz'in katılımlarıyla gerçekleştirildi.

  • 1537
Kastamonu İl Özel İdaresi'ne 19 adet iş makinesi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İller Bankası Kredisi ile İl Özel İdaresi makine parkı yenileştirme projesi kapsamında alınan 19 adet iş makinesi ve ekipman teslim törenine, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, İl Özel İdare Birim Müdürleri ve çalışanları katıldı.

Vali Yaşar Karadeniz; "İl Özel İdaremiz arazide çalışmalarını yaparken bütçesinin önemli bir kısmını elbetteki güncel yatırımlara harcamak durumunda kalıyor. Bu çalışmaları yapacak olan iş makinelerinin de zaman içinde yenilenmesi gerekiyor. İlçelerimizde yapmış olduğumuz incelemelerde en çok aldığımız taleplerden birisi belkide başında geleni makine parkının yenilenmesi idi. İşte bu çerçevede İller Bankasının da katkısıyla toplam 19 tane daha iş makinesini, makine parkımıza dahil etmiş oluyoruz. KÖYDES ödeneklerimizde belli oldu ve yarın bu toplantımızı telekonferans yöntemiyle yapacağız. Bize ayrılan bütçeyle ilimize en verimli yatırımları hep birlikte yapmaya çalışacağız. Hem makine parkına dahil edilmiş olan yeni kamyon ve iş makinelerinin, hem de KÖYDES ödeneğinin ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bu sezonunda geçmiş yıllarda olduğu gibi başarılı bir şekilde geçmesini diliyorum” dedi.

İl Özel İdaresi makine parkındaki, 1 Adet Paletli Ekskavatör, 2 Adet Toprak Silindiri, 6 Adet Damperli Kamyon, 1 Adet Kanal Kazıcı, 1 Adet Hidrolik Kırıcı, 1 Adet Taş Kasa Kamyonu, 1 Adet Asfalt Silindiri, 3 Adet Beko Loder (Kanal Kazıcı Ön Yükleyici), 1 Adet Şasi Kamyonu, 1 Adet Lastik Tekerlekli Yükleyici, 1 Adet Lastik Tekerlekli Silindir olmak üzere toplam 19 araç Vali Karadeniz tarafından hizmete sunuldu.