Kastamonu'da terör protesto edildi

İstanbul'da gerçekleştirilen terör saldırısı, AK Parti Kastamonu İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen yürüyüş ile protesto edildi.

  • 2851
Kastamonu'da terör protesto edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Beşiktaş’ta 44 kişinin şehit olduğu, 155 kişinin de yaralandığı hain terör saldırısı Kastamonu’da protesto edildi.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen teröre lanet yürüyüşüne çok sayıda vatandaş ve öğrenci katıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan kalabalık, ellerinde Türk bayraklarıyla sloganlar atarak Kastamonu Emniyet Müdürlüğü önüne yürüdü. ‘Ne mutlu Türküm diyene’, ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’, ‘Darbeleri gömdük; darbeleri de gömeceğiz’, ‘Vatan sana canım feda’ şeklinde sloganlar atan gruba yürüyüş esnasında bazı araçlar korna çalarak, bazı iş yerleri de Türk bayrakları açarak destek verdi.

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü önünde grup adına açıklama yapan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Kalafat, gece gündüz demeden şehirlerin asayişini korumak için canları pahasına çalışan şanlı polis teşkilatının yiğit neferlerinin yanında olduklarını göstermek için toplandıklarını söyledi.

Siyasi nedenlerle halkın gözünü korkutmak ve halkı yıldırmak için kullanılan terör organizasyonunun Beşiktaş saldırısı ile tekrar görüldüğünü ifade eden Kalafat, “Teröristlerin, işbirlikçilerinin, finansmanlarının ve azmettiricilerinin hesaba katamadığı, unuttukları bir şey var; Türkiye diz çökmeyecek. Bunların terör ile gerçekleştirmek istediği şey, kukla bir Türkiye’dir. Bütün terör destekçileri, finansmanları, tetikçileri hepsi iyi bilsinler ki başaramayacaksınız, milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, vatanımızı parçalayamayacaksınız. Devletimizi yıkamayacaksınız. Ezanlarımızı susturamayacaksınız. Bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz. Bu halka boyunduruk vuramayacaksınız. Bin yıldır yürüdüğümüz bu yoldan bizi geri döndüremeyeceksiniz. Ülkemizi hedeflerinden vazgeçiremeyeceksiniz. Yükselen Türkiye’yi durduramayacaklar. Evlerimize ateşler düşüren, anaları evlatsız, hanımları kocasız, çocukları babasız bırakan teröre de, yandaşlarına da, sempatizanlarına da artık geçit yok. Biz gençler, ikiyüzlü kokuşmuş terör devletlerinin maskesini düşüreceğiz. Diyarbakır’da, Hakkâri’de, İstanbul’da yaptıklarının hesabını soracağız. Zulüm yeryüzünde bitinceye kadar, mazlumların ahı dininceye kadar susmayacağız, yılmayacağız, durmayacağız. Bu hain saldırı sonucu şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, kalanlarımıza sabrı cemil, tedavi gören kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz” dedi.