"Kastamonu'ya mutlaka televizyon kurulması gerekiyor"

Kent Konseyi Başkanı Mehmet Çelik, Kastamonu'ya televizyonun kurulmasının gerekli olduğunu belirterek, otomobil fabrikasını da Kastamonu'ya çok istediklerini kaydetti.

  • 830
&quotKastamonu'ya mutlaka televizyon kurulması gerekiyor"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kent Konseyi Başkanı Mehmet Çelik, Radyo Moni’de Mehmet Eren’in sunduğu Haber Saati programının canlı yayın konuğu oldu. Kent Konseyi Başkanı Mehmet Çelik, Kastamonu’nun önünün çok açık büyük bir il olduğunu belirterek, “Kastamonu, gelişmeye elverişli bir il. Bu yüzden Kastamonu’ya mutlaka bir televizyon şart” diye konuştu.

Kastamonu’ya otomobil fabrikasını çok istediklerini ve bu konuda yapılması ne gerekiyorsa elini taşın altına koymaktan çekinmeyeceğini söyleyen Çelik, “Benim hayallerim vardı. Sadece benimde değil, tüm Kastamonuluların hayalleri vardı. Allah’a şükür bunların bir kısmı gerçekleşti. Öncelikle Ilgaz Tüneli hayalimiz gerçek oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Kastamonu’ya çok şey kazandırdı. Ondan sonra Kastamonu Havalimanının açılması vardı. Özellikle açılmasında büyük emekleri bulunan İl Özel İdaresi ile diğer yetkililere teşekkür ediyoruz. Kastamonu, bu projelerin hayata geçmesiyle birlikte adeta kendisini buldu. İki hayalimiz daha kaldı. Birinci tren yolunun Kastamonu’ya gelmesi. Bunun da gerçekleşmesini şehir olarak çok istiyoruz. Nasıl evli bir çiftin çocuk sahibi olma isteği gibi bir isteği varsa bende, bu televizyon kanalını ve tren yolunu istiyorum. Artık bizim yaşımız ilerledi. Allah ölmeden tren yolu ile televizyon kanalını inşallah görmeyi nasip eder bizlere” şeklinde konuştu.

Vedat İKİZOĞLU