KASTOK Başkanlığına Genç seçildi

Kastamonu Oto Kiralamacılar Derneği (KASTOK) Başkanlığına Cumhur Genç seçildi.

  • 933
KASTOK Başkanlığına Genç seçildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçmişte ‘Kastamonu Gençlik Platformu (KAGEP)’ başkanlığı yapan ve aktif olarak şuan ise ‘Kastamonu Genç Girişimciler Derneği Ankara Şube Sorumlusu (KASGEG)’ olarak görev yapan Cumhur Genç, Kastamonu Oto Kiralamacılar Derneği başkanı seçildi.

Genç yaptığı açıklamada;
‘Otomotiv sektörü dünyada hızla ilerlemekte ve gelişmektedir. Sektörün son yıllarda öne çıkan bir kolu da kısa süreli ve uzun süreli kiralama oldu. Kastamonu’da da sıklıkla kullanılır hale gelen bu sektörde dikkat çeken bir ivme oluşmaktadır. Bu sayede hem ilimize hem de ülkemize maddi ve manevi kazanç sağlanmaktadır. Son yılların popüler meslekleri arasında yer alan araç kiralama sektörü aynı zamanda da turizmin bir köprüsü halinde şehrimize yeni gelen misafirleri ilk karşılayan ve ilimizi tanıtan yüzü haline gelmiştir. Zorlu bir sektör olan araç kiralama işletmecilerine ve kiralayan vatandaşlarımıza daha iyi ve kurumsal hizmet verebilmek adına üye işletmeler bir araya gelerek Kastamonu’nun en geniş araç parkını oluşturduk. Üye iş yerlerimizde toplamda yüzün üzerinde araçla sizleri buluşturmanın öncelikli heyecanını yaşamaktayız. Bunun yanı sıra değerli müşterilerimize Kastamonu Oto Kiralamacılar Derneği avukatları tarafından da sektörde yaşanan problemlerle ilgili ileri ki günlerde ücretsiz hukuksal destek verilmeye başlanacaktır. İlimizde yapacağımız çalışmalarla birlikte artık sektörümüzde Batı Karadenizin en büyüğü olarak hizmet vereceğiz. Bu önemli göreve ben ve listemin seçilmesinin sevinci ile sektördeki tüm işletmelere teşekkürü bir borç biliyoruz. Sorumluluğunu aldığımız bu görevde ilimizi araç kiralama sektöründe en iyi şekilde temsil edeceğiz. Teknolojik gelişimleri de sektörümüzle buluşturacağız” dedi.

Genç’in yönetim kurulu listesi ise şu isimlerden oluştu; Cumhur Genç, Numan Kapucu, Nurcan Balcı, Altan Aytaçoğlu, Vedat Musaoğlu, İnan Topçu, Emrah Kaya, Salih Almış.