Konuk ve Şenol'dan Güvendi'ye ziyaret

KASİAD Yönetim Kurulu Üyesi Cideli hemşehrimiz Hayri Konuk ile Cide Soğuksu Derneği Başkanı Tuncay Şenol, İBB Başkan Danışmanı olan Kastamonulu Kahraman Güvendi'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

  • 1340
Konuk ve Şenol'dan Güvendi'ye ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Saraylar Dolmabahçe Sarayı yöneticilerinden olan ve yakın süre önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın danışmanlığı görevini üstlenen Araç'lı hemşehrimiz Kahraman Güvendi'ye, Kastamonu STK'larının sevilen ve sayılan iki ismi tarafından hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Güvendi'nin İBB'de ki makamında gerçekleşen ziyaret hakkında, KASİAD - Kastamonulu İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hayri Konuk şu mesajı paylaştı: "İBB STK'lardan sorumlu Büyükşehir Belediye Başkan danışmanı olan Araçlı hemşehrimiz Kahraman Güvendi beye, Cide Soğuksu Dernek Başkanımız Tuncay Şenol ile yeni görevinde hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bizleri makamında konuk eden sayın Güvendi'ye misafirperverliği için çok teşekkür ederiz. Hemşehrilerimizin önemli noktalarda görevlere gelmesine Kastamonumuz adına gurur duyduk."

Mehmet SALMAN