Küçük çocuk, göremediği hemşire annesi için video çekti

Kastamonu'da 7 yaşındaki çocuk, koronavirüs nedeniyle uzun zamandır göremediği hemşire annesine olan özlemini çektiği video ile anlattı.

  • 2521
Küçük çocuk, göremediği hemşire annesi için video çekti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu’da 7 yaşındaki çocuk, koronavirüs nedeniyle uzun zamandır göremediği hemşire annesine olan özlemini çektiği video ile anlattı. Küçük çocuk videosunda sağlık çalışanlarına da teşekkür etti.

Kastamonu’da özel bir hastanede hemşire olarak görev yapan Melek Kuzu’nun 7 yaşındaki oğlu Alptuna Kuzu, video çekerek annesine olan özlemini anlattı.

Koronavirüs salgını nedeniyle yoğun mesai yapan Melek Kuzu’nun oğlu Alptuna Kuzu, ayrıca çektiği video da sağlık çalışanlarına gösterdikleri yoğun gayretten ötürü teşekkür etti.

Babası ile beraber video klip hazırlayan Erişen Spor Kulübü taekwondo sporcusu Kuzu, videoyu sağlıkçı annesi Melek Kuzu’ya göndererek başta annesi olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına destek verdi.

Tüm Türkiye’ye ‘Hayat Eve Sığar’ diyerek ‘Evde Kal’ çağrısı da yapan Alptuna Kuzu, evde kalanlara ise sporun sadece spor salonlarında yapılan bir uğraş olmadığını belirterek ‘Evde Spor Yapın’ çağrısında bulundu.