KUZKA, 2017 yılı son toplantısını Çankırı'da yaptı

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı, 2017 yılı son yönetim kurulu toplantısını Çankırı'da yaptı.

  • 592
KUZKA, 2017 yılı son toplantısını Çankırı'da yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA), 2017 yılının son yönetim kurulu toplantısını Çankırı’da gerçekleştirdi.

Toplantıda Yatırım Destek ve Tanıtım Stratejileri Eylem Planları, Avrupa İşletmeler Ağı Batı Karadeniz Konsorsiyumu İşbirliği'ne ortaklık ve KUZKA 2017 Yılı İnsan Kaynakları Raporu görüşüldü.

Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş başkanlığındaki toplantıya, Yönetim Kurulu Üyeleri Sinop Valisi Hasan İpek, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Kastamonu İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kayıkçı, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Gündoğdu, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten ve KUZKA Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç katıldı.

COSME programı kapsamında yürütülen, Avrupa İşletmeler Ağına Ortaklık konusu masaya yatırıldı.

Vali Aktaş başkanlığında Çankırı’da biraraya gelen yönetim kurulu üyeleri, toplantı gündem maddeleri arasında yer alan Kastamonu, Çankırı ve Sinop İli Yatırım Destek ve Tanıtım Stratejileri 2017 ve 2018 Yılı Eylem Planları, Avrupa İşletmeler Ağı Batı Karadeniz Konsorsiyumu İşbirliği'ne ortaklık konusu ile 2017 Yılı İnsan Kaynakları Raporu'na ilişkin konuları masaya yatırdı.

KUZKA yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, önce Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç tarafından, Ajans faaliyetlerine ilişkin Yönetim Kurulu Üyelerine bilgilendirme sunumu yapıldı. Daha sonra Yönetim Kurulu Üyeleri gündem maddelerinin görüşmesine geçti. Görüşmede KUZKA’nın Kastamonu, Çankırı ve Sinop İli Yatırım Destek ve Tanıtım Stratejilerine ilişkin 2017 yılı eylemlerinin ilerleme durumu ile 2018 yılı eylem planlarının onaylanması, KOBİ’lere yönelik olarak oluşturulan dünyanın en büyük uluslararası ağı olan COSME programı kapsamında 2015 yılından itibaren yürütülmekte olan Avrupa İşletmeler Ağı Batı Karadeniz Konsorsiyumu İşbirliği'ne KUZKA’nın ortak olarak katılım sağlaması konusu ve Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği kapsamında KUZKA tarafından hazırlanan 2017 İnsan Kaynakları Raporu'na ilişkin maddeler üyeler tarafından ayrı ayrı ele alındı.

KUZKA Yönetim Kurulu Toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından karara bağlanması ile sona erdi.