KUZKA Yönetim Kurulu, Vali Karadeniz başkanlığında toplandı

Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz başkanlığında Çankırı'da toplanan KUZKA Yönetim Kurulu, 2019 yılı mali destek programı değerlendirme sonuçlarını görüştü.

  • 287
KUZKA Yönetim Kurulu, Vali Karadeniz başkanlığında toplandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Valisi ve Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Karadeniz başkanlığındaki toplantıya, Sinop Valisi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Köksal Şakalar, yönetim kurulu üyeleri Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, Kastamonu Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Çankırı İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çıbık, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim Akbaş ve KUZKA Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç katıldı.

Ajansın Temmuz ayı yönetim kurulu toplantısı için Çankırı’da bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, Genel Sekreter Dr. Serkan Genç’in Ajans faaliyetlerine ilişkin bilgilendirme sunumunun ardından, 2019 Yılı Turizm Alt Yapısının Geliştirilmesi Mali Destek Programı değerlendirme sonuçları ile Ajansa personel alım süreciyle ilgili toplantı gündem maddelerini ele aldı.

Basına kapalı gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı, gündem maddelerinin ayrıntılı olarak görüşülmesi ve karara bağlanması ile sona erdi.