LGBT'ye ve hiçbir ahlaksızlığa geçit vermeyeceğiz!

Alperen Ocakları İl Başkanı Başer "Ecdadımızın uğruna her karışında can verdiği mukaddes Anadolu topraklarında bu tür ahlaksızlara izin verilmemelidir" dedi.

  • 977
LGBT'ye ve hiçbir ahlaksızlığa geçit vermeyeceğiz!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Alperen Ocakları Kastamonu İl Başkanı Erhan Başer yaptığı açıklamada; "Son günlerde sosyal medyada kendilerini LGBT olarak adlandırmış Lut Kavminin günümüzdeki temsilcileri, eşcinselliğin savunucuları ahlaksızlıklarını dışa vurarak sapkınlıklarını özendirmeye çalısmaktadırlar. 

2015 yılında Ramazan ayında bu ahlaksızlar sözde Onur Yürüyüşü adı altında çırılçıplak yürümeye kalktıklarında Alperenler bu yürüyüşe engel oldular. Bu yürüyüşe engel oldular diye Alperenler mahkemeye verildi ve para cezası aldı.

Bilinmelidir ki dün olduğu gibi bugün de Alperenler olarak hiçbir ahlaksızlığa geçit vermeyeceğiz. Ecdadımızın uğruna her karışında can verdiği mukaddes Anadolu topraklarında bu tür ahlaksızlara izin verilmemelidir. Türk milletinin milli ve manevi değerlerine karşı uzanan her elin Türk milletinin ferdi olarak bizlere de uzandığını biliyoruz. Bu sorumluluğun gereği olarak haksızlığa ve ahlaksızlığa karşı susmuyoruz. Avrupa Birliği uyum yasaları adı altında İstanbul Sözleşmesi ve ETCEP(Eğitimde cinsiyet eşitliği)'den geri adım atılmalı ya da gözden geçirilmelidir. Dinimizde zina ve eşcinsellik haramdır. LGBT'ye ve hiçbir ahlaksızlığa geçit verilmemelidir."