Sevgi ile engelsiz yarınlara

Farkındalık için 'Sevgi ile Engelsiz Yarınlara' projesi kapsamında Atatürk Spor Salonu'nda etkinlik gerçekleştirildi.

  • 1083
Sevgi ile engelsiz yarınlara
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği ile Down Sendromu Derneği Kastamonu İl Temsilciliği ve Kastamonu Üniversitesi BESYO antrenörleri tarafından ortaklaşa düzenlenen “Sevgi İle Engelsiz Yarınlara” projesi etkinliğine Vali Yardımcısı Vedat Yılmaz, Belediye Başkan Vekili Eşref Can, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Vekili Abdullah Savaş, Gençlik Spor Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Özer Hisarcıoğlu, Down Sendromu Derneği Kastamonu İl Temsilciliği Başkanı Neriman Karakurt, BESYO Kastamonu Üniversitesi Antrenörleri Fatma Sonel ile Yunus Dal, aileler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan etkinlikte; Kastamonu Erişen Spor Kulübü Taekwondo gösterisi, Sepetçioğlu Halk Oyunları gösterisi, Karabük Aylin Müzik Grubu gösterisi, eğitsel oyunlar ile futsal dostluk maçı ile devam etti.

Programda, futsal dostluk maçı için özel öğrencilerimiz ve Kastamonu Üniversitesi Beden Eğitim ve Spor Yüksek Okulu öğrencilerinin yapmış olduğu futsal müsabakası büyük çekişmeye sahne olurken izleyenlere de keyif verdi.

Bu gibi etkinliklerin çok önemli olduğunu vurgulayan Vali Yardımcısı Vedat Yılmaz; Vatandaşlarımızın karşılaştıkları sorunların çözümünde ve duyarlılığını artırılmasında katkısı olan resmi kurum ve kuruluşlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza ve katkısı olan duyarlı tüm hemşerilerimize teşekkür ettiğini ifade ederek vatandaşlara aileleriyle birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat dilediklerini söyledi.

Programın sonunda ise Vali Yardımcısı Vedat Yılmaz ve beraberindeki protokol tarafından öğrencilere madalya takdim edildi.