SFC Entegre, fuara damgasını vurdu

Türkiye'de ilk kez OSB üretimini SFC Entegre Orman Ürünleri gerçekleştirdi.

  • 711
SFC Entegre, fuara damgasını vurdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu’da üretim yapan SFC Entegre Orman Ürünleri, 4. Kastamonu Ahşap Fuarı’na damgasını vurdu.

Sunta ve farklı ahşap üretimi ile Türkiye’ye ve dünyaya adını duyuran SFC Entegre Orman Ürünleri, OSB üretimi ile de dünya markası haline geldi. Türkiye’de ilk defa Kastamonu’da yapılan OSB, SFC Entegre Orman Ürünleri tarafından üretiliyor.

Orman varlıkları ile birçok ili geride bırakan Kastamonu’da, ahşap alanında her geçen gün yeni bir gelişme daha yaşanıyor.

SFC Entegre Orman Ürünleri ile farklı markalara imza atan Kastamonu, bunun yanı sıra OSB (Oriented Strand Board) ile bir dünya markası olma yolunda hızla ilerliyor. Türkiye’de ilk defa OSB üretimi SFC Entegre Orman Ürünleri tarafından yapılıyor. Sunta ve çeşitli ahşap üretimi ile Türkiye’ye adını duyuran SFC Entegre Orman Ürünleri, OSB üretimi ile de dünya markası haline geldi. Duvar ve çatıda kiremit altı tahtası yerine, raf, dolap, platform yapımında, taban döşemelerinde, iç dekorasyonda, sandık yapımında, fuar stantları ve dükkan vitrinlerinin yapımında kullanılan OSB, SFC Entegre tarafından dünyanın farklı ülkelerine satılıyor. OSB ile ev mimarisine hayat veren SFC Entegre Orman Ürünleri, Tayland, Irak, İran, Pakistan ve Ortadoğu gibi ülkeler başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesine ihracat yapıyor.

“MARKA OLMA YOLUNDA İLERLİYORUZ”

Dünya çapında ün yapmış olan SFC Entegre Orman Ürünleri Yönetim Kurul Üyesi Ömer Gülamoğlu, her bir ürününe ayrı renk kattıklarını belirterek, sağlam adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Dünya çapında bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Gülamoğlu; “Üretimini yaptığımız ürünler ile dünyaya yeni bir pencere açıyoruz. OSB üretimi ise Türkiye’de ilk defa bizde uygulanıyor. Dünyanın birçok ülkesine OSB satışı yaptık. OSB kullanımı vatandaşlar açısından çok ilgi çekici oldu. Bina iç ve dış dekorasyonlarında kullanılan OSB’yi Türkiye’de ilk kez biz ürettik ve dünyanın çeşitli yerlerine gönderiyoruz. Biz SFC olarak hizmetlerimize her gün bir yenilik daha katma yolundayız” dedi.

Ayrıca Gülamoğlu, bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen Ahşap Fuarı’nın her geçen yıl daha da zenginleştiğini ve hedefine emin adımlarla ilerlediğini belirterek, bu yüzden Kastamonu ve kendi adlarına büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi.