SGK'dan KGC'yi ziyaret

Kastamonu'da Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü olarak görev yapan Zafer Şimşek, beraberinde İl Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz ile birlikte 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)'ni ziyaret etti.

  • 882
SGK'dan KGC'yi ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyarette yerel basının önemine dikkat çeken İl Müdürü Zafer Şimşek: “Basın ülkemizin aynasıdır. Kastamonu’da kurum olarak yürüttüğümüz tüm çalışmalarda yerel basınımızın büyük desteğini görüyoruz. Gazetelerimize ve gazetecilerimize bir kez daha teşekkür ediyor, kurum olarak 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutluyoruz” diye konuştu.

Borçların yapılandırılması noktasında vatandaşlara seslenen İl Müdürü Şimşek: “Güzel bir yapılandırma dönemini geride bıraktık. Halkımız yapılandırmaya büyük ilgi gösterdi. Ben kendilerine ödemelerini düzenli, aksatmadan yapmaları noktasında çağrı da bulunmak istiyorum ki bu yapılandırmaları bozulmasın. Devletimiz bu konuda elinden geleni yapmıştır. Bundan sonraki süreçte artık vatandaşlarımızın ödemelerini düzenli bir şekilde yapmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

Kastamonu’da kurum olarak güzel bir çalışma ortamına sahip olduklarını kaydeden İl Müdürü Zafer Şimşek: “Hizmet noktasında adeta özel sektör ile yarışır bir hale geldik. Kastamonu halkı sağ olsun bize çok destek oluyor ve bir sıkıntı da yaşamıyoruz. Biz çalışanlarımıza, mesai arkadaşlarımıza hep şunu söylüyoruz; burası Devlet’in bir kapısı. Bu kapı, sizlere emanet edilmiş. Devletimiz ‘benim adıma Kastamonu halkına hizmet ver’ demiş. Sizler misafirlerinizi nasıl karşılıyor ve ağırlıyorsanız, buraya gelen her vatandaşımızı da aynı öyle karşılayın ve ağırlayın diyoruz” dedi.

KGC Başkanı Erkan Yılmaz da, SGK İl Müdürü Zafer Şimşek ve İl Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz’a ziyaretlerinden ötürü Kastamonu basını adına teşekkürlerini iletti.