SGK heyetinden KGC'yi ziyaret

Sosyal Güvenlik Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdür Vekili Mustafa Yılmaz ve beraberindeki heyet Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Erkan Yılmaz'ı ziyaret etti.

  • 717
SGK heyetinden KGC'yi ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SGK İl Müdür Vekili Yılmaz, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun tanınırlığını artırmak, toplum da sosyal güvenlik bilincini oluşturmak ve toplumun sosyal güvenlik hakkında bilgilendirilmesini sağlamak amacıyla yapılan etkinlikler hakkında bilgiler verdi.

Ziyaret sonunda KGC anı defterini imzalayan Yılmaz: "14-20 Mayıs tarihleri arasında her yıl kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Bu hafta da paydaşlarımızı ziyaret ederek Sosyal Güvenlik Haftası'nda yapılan faaliyetlerle ilgili bilgilendirmeler de bulunuyoruz. Sayın Başkanımıza ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

KGC Başkanı Yılmaz ise SGK İl Müdür Vekili Mustafa Yılmaz ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek Sosyal Güvenlik Haftası'nı tebrik etti.

Ziyaretin sonunda SGK heyetine günün anısına Hüsnü Açıksöz kitabı hediye edildi.

HABER MERKEZİ