TAMGA, adrese teslim edecek!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında sokağa çıkamayan 65 yaş üstü herkesin ihtiyacı karşılanacak.

  • 1249
TAMGA, adrese teslim edecek!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kısa bir süre öce kurulan ve Türkiye genelinde yeni yeni teşkilatlanmaya çalışan TAMGA Uluslararası Arama Kurtarma ve Yardım Derneği, Kastamonu’da örnek bir dayanışmaya imza atmaya hazırlanıyor.

TAMGA Kastamonu İl Amiri Şükrü Yücebıyık, sokağa çıkma yasağı konulan Kastamonu Belediye sınırları içinde yer alan 65 yaş ve üstü herkesin evinin tüm ihtiyacının hiçbir ek ücret alınmadan adrese teslim etme hizmeti başlattıklarını açıkladı.

TAMGA, İKİ TOPTANCI GIDA ŞİRKETİ İLE ANLAŞTI 

Şükrü Yücebıyık konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Koronavirüsün etkisini azaltmak adına TAMGA Arama Kurtarma ve Yardım Derneği Kastamonu İl Amirliği olarak, sokağa çıkma yasağı konulan tüm vatandaşlarımıza, talep olması halinde temizlik maddesi, çay ve kuru gıda ulaşım hizmeti verilecek. Bu kapsamda derneğimiz lojistik destek birimi başkanı Hüseyin Kapulu’nun sahibi olduğu Kapulu Ticaret ve Yücebıyık Toptan Gıda Şirketleri ile iş birliği yaparak  market fiyatının oldukça altında bir fiyat ile ek hiçbir ücret talep etmeden gün içinde saat 10.00 ila 16.00 arasında adrese teslim edilecektir."

"ARAYIN SİPARİŞİNİZİ EVİNİZE GETİRELİM"

Uluslararası TAMGA Arama Kurtarma Derneği Genel Başkanımız Dr. Yağız Kızılkaya, Kastamonu İl Amirliği üye ve  birim başkanlarıyla birlikte yaptıkları istişare sonrasında böyle bir hizmet verme kararı aldıklarını sözlerine ekleyen Şükrü Yücebıyık; "65 yaş üstü herkesin (0533 055 0300) nolu telefonu aramaları halinde ihtiyaçlarını bildirmeleri durumunda market fiyatının altında bir ücretle ister nakit ister kapıda kredi kartı ile ödeme yapma koşuluyla hiçbir ek ücret talep edilmeksizin hizmet verilecektir. Allah’tan, dünyamızı ve ülkemizi bu ve buna benzer salgınlardan koruması dileğimizi yineliyor ve tüm halkımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz”

TAMGA  İhbar Hattı: 0(533)055 03 00