Tapu ve Kadastro Müdürlüğü yeni hizmet binasında!

Kastamonu Tapu ve Kadastro XIX. Bölge Müdürlüğü ile Kastamonu Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinin yeni binasının açılışı gerçekleştirildi.

  • 2028
Tapu ve Kadastro Müdürlüğü yeni hizmet binasında!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Kültür Kongre Merkezinde Başbakan Binali Yıldırım ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımı ile yapılan toplu açılış töreni kapsamında, Kastamonu Tapu ve Kadastro XIX. Bölge Müdürlüğü ile Kastamonu Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinin yeni binasının açılışı gerçekleştirildi.

Kastamonu Tapu ve Kadastro XIX. Bölge Müdürlüğü ile Kastamonu Tapu ve Kastamonu Kadastro Müdürlüklerini tek çatı altında toplayan yerleşkenin açılış törenine; Vali Vekili Ünal Kılıçarslan, AK Parti Kastamonu Milletvekilileri Hakkı Köylü, Metin Çelik, Murat Demir, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Kantarcı, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı, Kastamonu Emniyet Müdürü, Metin Turgay Karabulak, 5. Jandarma Eğitim Alay Komutanı Jandarma Albay Ergün Cebeci, Tapu ve Kadastro XIX. Bölge Müdürü Mustafa Çetinkaya ile daire ve kurum amirleri katıldı.

Başbakan Binali Yıldırım’ın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Kültür Kongre Merkezinde düzenlenen Çevre Projeleri töreninde gerçekleştirdiği açılış konuşmasının ardından, ilimizde  2014 yılı Aralık ayında yapımına başlanan ve 2016 yılının Temmuz ayından itibaren de Kastamonululara hizmet vermeye başlayan Kastamonu Tapu ve Kadastro XIX. Bölge Müdürlüğü ile Kastamonu Tapu ve Kadastro Müdürlükleri ile birlikte 120 adet tesisin açılışı yapıldı.

Samsun, Bartın ve Kastamonu’ya video konferans yöntemiyle canlı yayın bağlantısının yapıldığı törende Başbakan Yıldırım, bu  tesisin İlimize hayırlı olması temennisinde bulunarak Kastamonuluları selamladı.

Tüm Türkiye’nin canlı olarak izleme fırsatı bulduğu açılış töreninde Vali Vekili Ünal Kılıçaslan ise gerçekleştirdiği konuşmasında; “Sayın Başbakanım Kurtuluş Savaşı’nda Şerife Bacıları ile Türk kahramanlığını, Türk vatanseverliğini bütün dünyaya duyuran, kültür ve tarih şehri Kastamonu’muzdan selam ve saygılarımı sunuyorum. Sayın Başbakanım Kastamonu Tapu ve Kadastro XIX. Bölge Müdürlüğü açılışı nedeniyle Sayın Cumhurbaşkanımıza,  zat-ı alinize, Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanımıza ve Sayın milletvekillerimize şükranlarımı ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Başbakan Binali Yıldırım ise video konferans yöntemiyle bağlandığı canlı yayında; “Bu güzel eser hayırlı uğurlu olsun. Bu arada Ilgaz Tünelleri nasıl?” sorusu üzerine AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü; “Sayın Başbakanımız Ilgaz Tünelleri iyi gidiyor. Bu arada yakın zamanda Kırık Barajı’nın temelini de atacağız inşallah. Sizi temel atma törenine bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Açılışı gerçekleştirilen Kastamonu Tapu ve Kadastro XIX. Bölge Müdürlüğü ile Kastamonu Tapu ve Kadastro Müdürlükleri Kuzeykent Mahallesi Karadut Sokak No: 25/1 adresinde vatandaşlarımıza hizmet vermektedir.