"Toprağa can verenleri unutmayız, unutturmayız"

Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Parkı'nın ardından Şehit Eren Bülbül Parkı için çalışmalar başladı.

  • 579
&quotToprağa can verenleri unutmayız, unutturmayız"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Ülkü Ocakları ile Cide Ülkü Ocakları’nın Cide ilçesinde projelendirdiği Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Parkı tamamlandı. Kastamonu Belediyesi tarafından çocuk oyun alanı ve kondisyon setleri verilen parkın yer tahsisi ile oyun alanının kurulumu Cide Belediyesi tarafından gerçekleştirildi.

20 Şubat 2015 tarihinde Ege Üniversitesi’nde şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu parkının tamamlanmasında kendilerine katkı sağlayan Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’na ve Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu’ya teşekkür eden Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanı Haluk Yakar; “Sırada Şehit Eren Bülbül parkımız var. Bu parkımızın yapımı içinde girişimlerde bulunduk. Kastamonu Belediyemiz bu parkımızın oyun alanı ve kondisyon setleriyle kurulumunu yapacak. Cide Belediyemizin yer tahsisini bekliyoruz. İnşallah Şehit Eren Bülbül Parkımızda en kısa zamanda tamamlanacak. Bizler toprağa can veren kahramanlarımızı asla unutamayız, unutturmayız. Bu davanın erleri gönül eridir. Milletinin emrine amade vatanına can suyu olmaya hazırdır. Tanrı Türk’ü korusun ve yüceltsin inşallah” dedi.

Yakar ayrıca Şehit Eren Bülbül parkının yapımına en kısa zamanda başlanacağını önümüzdeki süreçte diğer ilçelerde de çeşitli çalışmalar yapılacağını vurguladı.