Tosya Meslek Yüksek Okulu Akademik Yıl Açılışı Yapıldı

Kastamonu'nun Tosya İlçesi Meslek Yüksekokulu'nun 2013-2014 Akademik yıl açılış ve kaynaşma toplantısı yapıldı. Okul bahçesinde yapılan toplantıya Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz,...

  • 580
Tosya Meslek Yüksek Okulu Akademik Yıl Açılışı Yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu’nun Tosya İlçesi Meslek Yüksekokulu’nun 2013-2014 Akademik yıl açılış ve kaynaşma toplantısı yapıldı.


Okul bahçesinde yapılan toplantıya Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Garnizon Komutanı J. Yzb. Sefer Sezer, Belediye Başkanı Kazım Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Bozkurt, Tosya Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. M. Hakan Akyıldız, Tosya Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Niyazi Gümüş ve Sezgin Bıçak, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Koç, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.


Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. M. Hakan Akyıldız yaptı. Katılımcılara teşekkür eden Akyıldız okulun öğrenci sayısına ve fiziki şartlarına değindi. 850 ye yakın öğrencinin olduğuna dikkat çeken Akyıldız binanın yetersiz olması nedeniyle gece saat 23:00 e kadar öğrencilerin ders gördüğünü söyledi.Okul Müdürü yaptığı konuşmanın sonunda öğrencilere seslenerek lütfen D-100 karayolu üzerinde bulunan kavşaklara dikkat çekerek öğrencilerden çok dikkatli olmalarını istedi


Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ise İnsanın en mutlu anı diktiği ağacın meyve verdiğini görmesidir. Çorbada bir tuzunuz vardır bir fidan dikmişsinizdir kısa sürede onun verdiğini görmek çok güzel bir duygu olsa gerek. Bunun mutluluğunu Tosyalılar olarak hep birlikte yaşıyoruz.


Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz ise “2013-2014 Akademik yıl açılış töreninde yine sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi. Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın’da konuşmasında "inşallah iyi bir eğitim öğretim yılına hep beraber başlayıp bitirmemizi umut ediyoruz. Sağlıklı güzel bir eğitim öğretim yılı diliyoruz. Bu kıymetli birimimiz giderek genişliyor büyüyor üniversitemizle beraber. Tosya Meslek Yüksekokulu sizlerle var, Tosyalılarla var ve inşallah hep te var olacak. Bugün 17 tane bölümümüz var. Kurduğumuz bölümlerin ağırlıklı kısmına baktığımızda da teknik bölümler. Niye böyle bir yol takip ettik inşallah Kastamonu Üniversitesinin Tosya Meslek Yüksekokulu Tosya’da yeni bir teknik üniversitesinin temeli olacak. Bu yüzden öyle tayin ettik” diye konuştu.


Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından hazırlanan ‘madde bağımlılığı’ konulu tiyatro gösterisi sahnelendi.


Programın ardından Rektör Aydın protokol üyeleri ile birlikte yüksekokul ek binası inşaatında incelemelerde bulundu.