Türk Haber-Sen'in açıklamaları ses getirmeye başladı

Türk Haber-Sen Kastamonu İl Başkanlığı tarafından Kastamonu PTT'de personel eksikliği ve PTT merkezlerinin şubeye dönüştürülmesindeki son gelişmeler hakkında bilgi verildi.

  • 644
Türk Haber-Sen'in açıklamaları ses getirmeye başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Haberleşme, Kağıt ve Basın Yayın Hizmet Kolu Kamu Çalışanları Sendikası Kastamonu İl Başkanı Necdet Kutucu; "Türk Haber-Sen İl Başkanlığı olarak 09 Ocak 2018 tarihinde yapmış olduğumuz ve yerel basın kuruluşlarında yer alan açıklamamız ve sonrasındaki girişimlerimiz ses getirmeye başlamıştır.

MHP Kastamonu İl Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı tarafından konu gündeme alınarak, MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan bey tarafından Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım beye yazılı soru önergesi olarak sunulmuştur.

Ayrıca; Kastamonu özelinde de AK Parti İl Başkanı ve İlçe Başkanları tarafından PTT merkezlerinin şubeye dönüşmemesi için gerekli girişimlerde bulundukları bilgilerine ulaşılmıştır.

Sendikamız tarafından dün olduğu gibi bu günde; Kastamonu özelinde irade sahibi olan tüm kurum kuruluş ve kişilerce ilimize sahip çıkılmasını talep etmekteyiz. Mevcut nüfusunun tahmini üç dört katı nüfusunu göç vermek durumunda kalmış ilimizin bu gidişatına bir dur demek gerektiğini düşünmekteyiz.

Daha evvelki basın açıklamamızda belirttiğimiz üzere, eksik personel gerekçesi ile geçici olarak şubeye dönüştürülen Abana, Ağlı, Çatalzeytin, Daday, Doğanyurt, Hanönü, İhsangazi, Küre, Pınarbaşı, Seydiler PTT merkezlerinin merkez müdürlüğü yapısının korunması ve biran evvel Kastamonu PTT genelindeki personel eksikliğinin giderilmesini talep ediyoruz.

Bu vesile ile Ülkemizin bekası için şehit düşen kahraman Türk Milletinin evlatlarına Yüce Mevlamdan rahmet diliyorum. Milletimizin Başısağolsun."