TÜRKAV Kastamonu Şubesi'nden anlamlı faaliyet

TÜRKAV Kastamonu Şube Başkanı Özden "TÜRKAV Kastamonu Şubesi olarak bu süreçte en çok ihtiyaç duyulan maske üretimine katkıda bulunmaya karar verdik" dedi.

  • 865
TÜRKAV Kastamonu Şubesi'nden anlamlı faaliyet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TÜRKAV (Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı) Kastamonu Şube Başkanı Hamdi Özden koronavirüs sebebiyle bütün insanlığın zor günler geçirdiğini ve önemli bir imtihandan geçtiğini ifade etti.

Özden; "TÜRKAV Kastamonu Şubesi olarak ülkemizin geçirdiği bu zor günlerde sağlık çalışanları başta olmak üzere Türk Milletinin bu süreci en az zararla atlatması için öz verili çalışmalar yapan herkese ve devletimize özellikle teşekkür ediyorum. TÜRKAV Kastamonu Şubesi olarak biz de bu sürece nasıl katkı yapabiliriz diye düşündük ve bu süreçte en çok ihtiyaç duyulan maske üretimine katkıda bulunmaya karar verdik. Bunun için TÜRKAV Kastamonu Şubesi Yönetim Kurulu üyelerimiz ile Türk Eğitim Sen Kastamonu Şube Başkanı Nedim Afacan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte haftanın belirli günlerinde bir araya gelerek koruyucu maske yüz siperliği üretiyoruz. En son çalışmamızda bir günde bin 71 siperlik maske üretimi gerçekleştirdik. Üretilen bin 71 adet siperliğin 500 adetini Kastamonu Belediyesinin ihtiyaç sahiplerine dağıtması için Türk Yerel Hizmet Sen Şube başkanı Hikmet Çıvgın’a, 500 adetini de Kastamonu Sağlık çalışanlarına dağıtılması için Türk Sağlık Sen Şube başkanı Cengiz Büyükkapucu’ya teslim ettik. Çalışmalarımızı birlikte yürüttüğümüz Türk Eğitim Sen Kastamonu Şube Başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bu çalışmalar için gerekli ortamı sağlayan ve malzemeleri temin eden Ahmet Bekaroğlu ve Halit Özden’e de ayrıca teşekkür ederim. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Türk Milletinin birlik beraberlik ve kardeşlik duygularıyla bu zor süreci en az hasarla atlatmasını temenni ediyorum."