Vali Aktaş, KUZKA'nın Yönetim Kurulu Başkanı oldu

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Temmuz Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımı ile Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş başkanlığında Sinop'ta yapıldı.

  • 719
Vali Aktaş, KUZKA'nın Yönetim Kurulu Başkanı oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KUZKA’nın Yönetim Kurulu Başkanlığı yapılan devir teslim töreni ile Temmuz 2018’e kadar Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş'a devredilirken, Vali Aktaş bugüne kadar ki hizmetlerinden ötürü Sinop Valisi Hasan İpek'e teşekkür plaketi takdim etti.

Kalkınmaya yönelik çalışmalarımız durmaksızın devam edecek

Toplantı devir teslim töreninde konuşan KUZKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, Ajansların Bölgesel kalkınmayı sağlama amacına yönelik çalışmalar yürüttüğünü yakinen bilenlerden olduğunu ifade ederek, çalışmaları daha ileriye taşımanın gayreti ve çabası içinde olacağını söyledi.

Vali Aktaş, “TR82 Bölgesi’nin sosyal, altyapı, sektörel ve teknik kapasite bakımından gelişmesi için hibe destekleri, güdümlü projeler ve teknik destek programları ile Bölge tanıtımı, eğitim hizmetleri, Ar-Ge ve inovasyon içerikli faaliyetleri yürütmekte olan Ajansımıza, bundan sonra da aynı şekilde çalışmalarına durmaksızın devam etmesi için yönetim kurulu üyelerimiz ve paydaşlarımız ile birlikte destek sağlamaya devam edeceğiz. Zira bizler birlikte bu hedefleri başarmak üzere bir araya gelmiş insanlarız." diye konuştu.

Çankırı Valisi ve KUZKA Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Bilge Aktaş başkanlığında gerçekleştirilen Temmuz Ayı Yönetim Kurulu Toplantısına, Kastamonu Valisi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yaşar Karadeniz, Yönetim Kurulu Üyeleri Sinop Valisi Hasan İpek, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Kastamonu İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kayıkçı, Çankırı İl Genel Meclis Başkanı Ruhi Şeker, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Arslan, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erol Derici ve Ajansımız Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç ile ilgili uzman personel katıldı.

Ajans faaliyetleri, personel alımı, 2018 Yılı Çalışma Programı hazırlık çalışmaları ve Güdümlü Proje Destekleriyle ilgili gündem maddelerinin yer alındığı yönetim kurulu toplantısında, Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç, KUZKA’nın çalışmaları hakkında Yönetim Kurulu Üyelerine bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Toplantı daha sonra 2017 yılı içinde KUZKA’ya uzman ve destek personeli alımı yapılması, BROP Projesi son durumu ve Güdümlü Proje Desteklerine ilişkin konuların görüşülmesi ve karara bağlanması ile sona erdi.