Vali Bektaş'tan Karla Mücadeleye Yerinde İnceleme

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, yoğun kar yağışının sürdüğü Küre, Ağlı, Azdavay ve Pınarbaşı ilçelerinde karla mücadele çalışmalarını denetledi.

  • 614
Vali Bektaş'tan Karla Mücadeleye Yerinde İnceleme
TAKİP ET Google News ile Takip Et

VALİ BEKTAŞ'TAN KARLA MÜCADELEYE YERİNDE İNCELEME 

(İHA) - Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, yoğun kar yağışının sürdüğü Küre, Ağlı, Azdavay ve Pınarbaşı ilçelerinde karla mücadele çalışmalarını denetledi. 

Küre ilçesini ziyaret eden Vali Erdoğan Bektaş, Kaymakamlık önünde Küre Kaymakamı Şahin Kazancı, Belediye Başkanı Kamil Aydınlı, Emniyet Amiri Mehmet Yavuz, Jandarma Komutanı Şeref Ay, siyasi parti yöneticileri, daire müdürleri tarafından karşılandı. Beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan, İl Özel Destek Hizmetleri Müdürü Osman Yıldız, Yol ve Ulaşım Müdürü Ali Yılmaz ile birlikte ziyareti gerçekleştiren Vali Bektaş, karla mücadele çalışmalarını yerinde görmek amacıyla ziyareti gerçekleştirdiğini ifade etti. Kaymakam Şahin Kazancı, ilçenin genel durumu ve karla mücadele hakkında Vali Bektaş'a bilgiler verdi. 

Vali Bektaş, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Kara Yolları'nın kar temizliğinde üzerine düşen görevi yaptığını belirterek, "Kırsal kesimdeki vatandaşlarımızdan biraz zaman istiyoruz. Çok yoğun bir kar yağışı var. Bir anda her yere yetişmemiz mümkün değil. Yetişmek için de gayretimiz devam ediyor. Sıkıntısı olan hastası olan yerlere öncelik gösteriyoruz" diye konuştu.