Vali Karadeniz "Kastamonu basını bizim gözümüz olacak"

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Yönetim Kurulu, Vali Vekili Karadeniz'i ziyaret etti.

  • 758
Vali Karadeniz &quotKastamonu basını bizim gözümüz olacak"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Yönetim Kurulu, Kastamonu Vali Vekili Yaşar Karadeniz’i makamında ziyaret etti ve ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti. Ziyarete Basın İlan Kurumu (BİK) Kastamonu Şube Müdürü Yaşar Kuru da katıldı.

Toplumun gözü, kulağı olan, insanlara doğru, gerçek bilgiyi en hızlı şekilde ulaştırmak üzere fedakârca çalışan gazetecilere başarı dileklerini ileten Vali Vekili Yaşar Karadeniz, prensipli ve ilkeli duruşları ile yapmış oldukları olumlu ve pozitif habercilik anlayışı ile Kastamonu’ya katkılarından dolayı KGC Yönetim Kurulu Üyeleri ve tüm gazete çalışanlarına teşekkür etti.

“KASTAMONU HUZURLU BİR ŞEHİR”
Kastamonu’nun her şeyden önce huzurlu bir şehir olduğuna vurgu yapan Vali Vekili Karadeniz, bunun çok büyük bir avantaj olduğunu söyledi. Karadeniz: “Bu huzurlu ortam, hizmet üretiminin de fazla olmasını sağlayacaktır diye düşünüyoruz. Çok şükür, Kastamonu’da il genelindeki olay sayımız, benim geldiğim yerdeki bir mahallemizden çok çok daha az durumda. O bakımdan şanlı sayılırız” diye konuştu.

“KASTAMONU BASINI GÖZLERİMİZDEN BİRİSİ OLMALI”
Ziyarette Kastamonu basınına yönelik ilk izlenimlerini aktaran Vali Vekili Karadeniz, bazı bölgelerde yaşanan sorunları, olumsuzlukları Kastamonu basınında görmediğini, bunun da ilimiz açısından büyük şans olduğunu dile getirdi. 
Vali Vekili Karadeniz: “Ancak şundan da rahatsız olmamak gerekir. Bazen, olabilir bir yerlerde hizmetlerde aksama olabilir, bunu biz göremeyebiliriz. İşte o noktada bizim gözümüz Kastamonu basını olacak. Bunu da Kastamonu basınından beklerim. Biz, işleyişin karar aşamasındayız. Kararın uygulanması sürecinde vatandaşa yansıyan bir çıktısı var. İşte o çıktı da Kastamonu basını bizim gözümüz olacak. Gözlerimizden birisi siz olmalısınız diye düşünüyorum. Bu şekilde olduğu sürece uyumlu bir çalışma ortamını yakalayacağımızı düşünüyorum” dedi.

"KASTAMONU BASINI İLE ZAMAN ZAMAN BİRARAYA GELMEK İSTERİM"
Konuşmasının devamında, Kastamonu basını ile zaman zaman bir araya gelme isteğinin altını çizen Vali Vekili Karadeniz: “Zaman zaman Kastamonu basını ile bir araya gelmek isterim. Bu, 10 Ocak tarihlerinde Gazeteciler Günü ile İdareciler Günü’nü ortak kutlama şeklinde de olabilir” diye konuştu.

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz da, ziyarette cemiyet çalışmalarından söz etti. Yılmaz: “Cemiyetimiz Yönetim Kurulu ve Basın İlan Kurumu Şube Müdürümüz ile birlikte Sayın Valimize ‘hayırlı olsun’ dileklerimizi iletmek üzere buradayız. Sıcak ilginiz ve Kastamonu basınına yönelik samimi ve içten açıklamalarınız nedeniyle teşekkürlerimizi iletiyoruz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ