Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk'ten KGC'yi ziyaret

Kastamonu Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Hizmet Binası ve Basın Müzesi'ni ziyaret etti.

  • 796
Vali Yardımcısı Ahmet Ertürk'ten KGC'yi ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KGC Başkanı Erkan Yılmaz tarafından karşılanan Vali Yardımcısı Ertürk, Basın Müzesi'ni gezdi. Yıllar önce kullanılan fotoğraf makinelerini titizlikle inceleyen Ertürk, Kastamonu basın tarihi hakkında da Erkan Yılmaz'dan bilgi aldı.

Ziyaret sonunda anı defterini imzalayan Vali Yardımcısı Ertürk, şu cümleleri kaleme aldı: "Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaretim esnasında gördüklerim ve bana anlatılanlardan ziyadesiyle memnun oldum. Gazetecilik gibi kamunun özgür, tarafsız ve doğru haber edinmesini ilke edinen, bu görevin yerine getirilmesindeki tarihi ve teknolojik akışı da gözler önüne seren basın müzesinin desteklenerek daha da geliştirilmesini umut ediyor ve diliyorum. Emeği geçenlere ve cemiyet üyelerine sevgi ve saygılarımla."

KGC Başkanı Yılmaz, Başkan Yardımcısı Hüseyin Güven Tuzcu ve Genel Sekreter Sabahattin Büyükoral'ın da hazır bulunduğu ziyaret vesilesiyle Vali Yardımcısı Ertürk'e teşekkür etti.

(Haber Merkezi)