Yeni üyelerin katıldığı KUZKA Yönetim Kurulu toplandı

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Nisan Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz başkanlığında Kastamonu, Çankırı ve Sinop'ta yeni seçilen belediye ve il genel meclis başkanlarının da katılımıyla Sinop'ta toplandı.

  • 410
Yeni üyelerin katıldığı KUZKA Yönetim Kurulu toplandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Valisi ve Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Karadeniz başkanlığındaki toplantıya, Sinop Valisi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Köksal Şakalar, yönetim kurulu üyeleri Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Kastamonu İl Genel Meclis Başkanı Güray Parçal, Çankırı İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çıbık, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim Akbaş ve KUZKA Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç katıldı.

Toplantıda KUZKA Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç’in Ajans faaliyetlerine ilişkin bilgilendirme sunumunun ardından gündem maddelerinin görüşmesine geçildi.

Kastamonu, Çankırı ve Sinop’ta yeni seçilen belediye ve il genel meclis başkanlarının da katılımıyla basına kapalı gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında Ajans faaliyetleri, Ajansın 2019 yılı çalışma programı ve bütçesinde değişiklik yapılmasına ilişkin gündem maddeleri görüşüldü.

Ajans yönetim kurulu toplantısı, gündemde yer alan maddelerin ayrıntılı olarak ele alınması ve karara bağlanması ile sona erdi.