'Yılın Genç İş Adamı' Ömer Karakaş seçildi!

Kastamonu Bozkurtlu İş Adamı Ömer Karakaş, kamuoyu araştırması ve jüri değerlendirmeleri sonucu 'Yılın Genç İş Adamı' kategorisinde yaptığı çalışmalar sonucu Altın İmza Başarı Ödülü'ne layık görüldü.

  • 2870
'Yılın Genç İş Adamı' Ömer Karakaş seçildi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MEDYA HD tarafından Ankara The Green Park Otel'de düzenlenen törenle alanında başarılı kişi ve kuruluşlara takdim edilen Altın İmza Başarı Ödülleri sahiplerini buldu. Törene AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı başta olmak üzere çok sayıda milletvekili, il, ilçe belediye başkanı, iş adamları hazır bulundu.

ÖMER KARAKAŞ "YILIN GENÇ İŞ ADAMI" SEÇİLDİ!

İstanbul genelinde yaptığı başarılı kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Altın İmza Ödül Komitesi tarafından Ömer Karakaş “Yılın İş Adamı” ödülüne layık görüldü. Ödülünü ise  AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç’tan aldı.

"HALKA HİZMET HAKKA HİZMET"

Programda Konuşan Ömer Karakaş, “Genç yaşta İstanbul’un bir çok ilçesinde önemli kentsel dönüşüm çalışmalarından dolayı bu ödüle beni layık gören 'Altın İmza Başarı Ödülü Komisyonu’na' çok teşekkür ediyorum. Bizler Halka Hizmet Hakka hizmet sözüne istinaden yaptığımız işlerin ne kadar ciddi olduğunun farkındayız. Böyle ödüller bizim moralimizi daha yüksek tutuyor, bizleri işimize daha çok bağlıyor.” dedi.

Kastamonu Bozkurtlu İş Adamı Ömer Karakaş, kamuoyu araştırması ve jüri değerlendirmeleri sonucu “Yılın Genç İş Adamı” kategorisinde yaptığı çalışmalar sonucu Altın İmza Başarı Ödülü’ne layık görüldü.

Hüseyin KOCA

ömer karakaş