Gürsoy'dan CHP'li belediyelere ziyaret!

Cumhuriyet Halk Partisi Cide İlçe Başkanı Tanıl Gürsoy, İstanbul'da ki CHP'li iki ilçe belediyesine ziyaret gerçekleştirdi.

  • 507
Gürsoy'dan CHP'li belediyelere ziyaret!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Cide İlçe Başkanı Tanıl Gürsoy, bir takım ziyaret ve bilgi alışverişinde bulunmak için İstanbul Ataşehir ve Beylikdüzü İlçe Belediyelerine ziyarette bulundu. 

Her iki belediyenin başkanlarının makamlarında kabul ederek ağırladığı ifade eden Gürsoy; "Ataşehir Belediye Başkanı Sayın Battal İlgezdi, Beylikdüzü Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu ve meclis üyesi hemşehrimiz Sayın Mustafa Kemal Aldoğan beye, yine meclis üyesi Sayın İlyas Yılmaz beye katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Belediyelerinde bizleri çok iyi ağırlayıp onure ettiler" dedi.

Ziyarette bulunduğu belediye ve başkanlarıyla Cide için bilgi alışverişinde bulunduğunu belirten Gürsoy; "Özellikle bu görüştüğüm İstanbul'un hızlı gelişmekte olan ilçe Belediye Başkanları ile Cide İlçemiz ile ilgili modern ve çevreyi düşünen imar ve yapılaşma projeleri hakkında istişarelerde bulunduk ve ileride ortak yapılabilecek şehir planlamaları ve yapılaşma projelerini birlikte ele alma ve uygulama yönünde ortak çalışmalarda  bulunmak yönünde anlaşmalar sağladık. Ve Karadeniz'in parlayan yıldızı Cide'mizin daha da  gelişmesi için kendi bilgi ve tecrübelerinden ve etkin kadrolarından destek sözü aldık. Bu minvalde kendilerini Cide'mizin güzelliklerini görmeye davet ettik. Kendileri de bu isteğimizi gayet olumlu karşıladılar" ifadelerinde bulundu.

Tanıl Gürsoy, ziyaretler sonunda her iki Belediye Başkanına da Cide'ye özgü Saltanat Kayıklarının maketlerinden hediye etti.