Güvenci'den MHP İl Başkanı Çınar'a teşekkür

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü çalışanlarından Erkan Güvenci, oğlunun askerlik merasimi için düzenledikleri dua programına katılan MHP İl Başkanı Emin Çınar'a teşekkür etti.

  • 1658
Güvenci'den MHP İl Başkanı Çınar'a teşekkür

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü çalışanlarından Erkan Güvenci, oğlu Volkan Güvenci için tertip ettiği askerlik dua programı Güvenci’nin evinde yapıldı.

Programa; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanı Emin Çınar’ın yanısıra eş dost ve akrabaları katıldı.

Böyle bir evlat yetiştirdiği için Güvenci ailesine teşekkür eden Çınar, “Askerlik kutsal bir görevdir. Evladımızın bu kutsal görevi layıkiyle yerine getireceğine eminim. Allah, sağlık ve afiyet içinde gidip gelmeyi nasip etsin. Aile için bir evladı bu çağa getirip askere göndermek gurur vericidir” dedi.

Askerlik görevinin vatan borcu olduğunu belirten Volkan Güvenci, “Ailem beni, kardeşimi ve ağabeyimi vatan sevgisiyle yetiştirdi. Askerlik çağına geldim. Ailem ve benim için gurur verici. Dua programıma katılan MHP İl Başkanı Emin Çınar olmak üzere herkese teşekkür ederim. İyi ki varsınız” dedi.

Asker babası Erkan Güvenci; “Bizde koça kına yakılır Allah'a kurban olsun diye, geline kına yakılır yuvasına kurban olsun diye, askere kına yakılır vatana kurban olsun diye. Yüce rabbim tüm evlatlarımızı sevdiklerine kavuştursun hayırlı teskereler. Bu onurlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese ve MHP il başkanımız Sayın Emin Çınar şahsında tüm parti yöneticilerimiz ve teşkilatına Güvenci ailesi olarak saygılarımızı sunarız” dedi.

volkan güvenci