Hamzaoğlu'ndan, Adaylıkla İlgili Açıklama

Kastamonu'nun sevilen siyasetçisi Hayati Hamzaoğlu, 26. Dönem Milletvekilliği adaylığı için konuştu.

  • 761
Hamzaoğlu'ndan, Adaylıkla İlgili Açıklama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hayati Hamzaoğlu Sosyal hesabından yaptığı açıklamada, 1 Kasım seçimlerinde aday adayı olmayacağını söyledi.

1 KASIM SEÇİMLERİYLE İLĞİLİ KARARIM

Siyasi hayatım boyunca yerim, görevim konumum ne olursa olsun ülkemin, hemşehrilerimin ve davamın emrinde oldum, son nefesime kadar da olmaya devam edeceğim. Makamlar ve mevkiler hizmet için araçtır, ancak bu görevlere talip olurken yaşamın içindeki bilgi birikimin ve tecrüben varsa bunları insanların hizmetine karşılıksız sunabilmek kutsal ve şereflidir. 35 yıllık siyasi yaşamımın içinde bu duygularla mücadele ettim, bir çok konuda hizmetlerim oldu, karşılığında Allah'ın rızası,ülkemin bekası ve kullarının duasından başka hiç bir beklentim olmadı. Devletin hiç bir kurum ve kuruluşuyla bir kuruşluk ticari işim olmadı. Siyaset yaptığım süre içerisinde halkımızın büyük desteğini ve sevgisiyle karşılaştım bu benim için makamların en büyüğüdür.

Bundan 2 ay önce bir seçim geçirdik hemşehrilerimin ve dava arkadaşlarımın arzuları üzerine göreve talip oldum ve aday adayı oldum genel merkezimin takdiri ile aday olarak milletimizin huzuruna çıktık, dilimizin döndüğünce ülkemizin sorunlarını, ilimizin sorunlarını ve çözümlerini anlattık, 7 haziran günün'de milletimizin iradesi tecelli etti. Kısa süre sonra yapılacak olan 1 kasım seçimlerinde yeni yüzlerin yeni heyecanların aday olmaları gerektiği inancıyla aday adayı olmuyorum.

Bir kasım seçimleri için elimden gelen ne varsa bir aday gibi çalışıp neticeye ulaşmak için gayret edeceğim den kimsenin şüphesi olmasın, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra ülkemin, hemşehrilerimin ve dava arkadaşlarımın emrinde hizmete devam edeceğim. Aday olan arkadaşlara başarılar diliyorum. Seçimlerin ülkemiz için hayırlar getirmesini yüce rabbim'den niyaz ediyorum.