Havran'da Durmak Yok, Yola Devam

Havran Şehit Eyüp Karataş Orta Okulu Salonunda çalışmalarını sürdüren Havranlı Taekwondocular, yarıyıl tatilini fırsat bilerek yoğun bir çalışma temposuna girdiler.

  • 735
Havran'da Durmak Yok, Yola Devam
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nazmi Güven “Bütün bir yıl sürdürdüğümüz Taekwondo çalışmalarını yarıyıl tatilinde ara vermeden devam ettiriyoruz, hatta tatilde hazır okul- ödev yokken daha yoğun ve eğlenceli bir çalışma programı uyguluyoruz. Okulların açılmasından hemen sonra çok sıkışık tarihlerde arka arkaya yarışmalarımız olduğundan bu tatil döneminin verimli olması ve dolayısı ile şampiyonalarda da başarılı bir temsil yapmak istiyoruz. Sporcularımızın dört aylık okul  sürecinde yorulan zihinlerinin deşarj olması, rahatlaması içinde güzel bir etkinlik oluyor. Dinlenmiş, rahatlamış bir zihinle ikinci yarıyıla başlamış olacaklar, buda çocuklarımız için önemli bir kazanım olacak.”dedi.

Antrenör Nazmi Güven “bu süreçte bizlere yardımcı olan, yanımızda olan Kaymakamımız sayın Yasin Öztürk’e, Belediye Başkanımız sayın Emin Ersoy ve personeline, Halk Eğitim Merkezi Müdürü sayın Nuri Sağlam’a, İlçe spor Müdür vekilimiz Mehmet Yılmaz’a, Okul Müdürüm Nuri İnan’a, Şehit Eyüp Karataş Orta Okulu Müdürü Sezer İnan'a teşekkür ederim” dedi.

(KG)