Havranlı Minikler Avrupa Yolcusu

Havranlı Taekwondocular, 20-23 Şubat 2016 tarihleri arasında Ülkemizin ev sahipliğini yaptığı 2nd European Kıds Taekwondo Championships'na katılmak üzere Antalya/Belek'e gidecek.

  • 486
Havranlı Minikler Avrupa Yolcusu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Havran Şehit Eyüp Karataş Orta Okulu Salonunda çalışmalarını sürdüren Havranlı Taekwondocular, 20-23 Şubat 2016 tarihleri arasında Ülkemizin ev sahipliği yaptığı 2nd European Kıds Taekwondo Championships’na katılmak üzere Antalya/Belek’e gidecek.

Antrenör Nazmi Güven “bütün bir yıl sürdürdüğümüz Taekwondo çalışmalarımızın hasat zamanı; Havranlı minik (2005-2006 doğumlu) Taekwondocular olarak Antalya’da yapılacak Avrupa Minikler Şampiyonasına katılacak. Avrupa ölçeğinde ilçemizi Havran Fatih Belediye Spor Kulübü olarak temsil edeceğiz. Sportif başarı elbette çok istiyoruz ama önce böylesine büyük bir organizasyonda temsil, Havran’ımızı layıkıyla temsil etmek, ilçemizin tanıtımına katkı, minicik yavrularımıza yeni ufuklar, miniklerimize ömür boyu anlatacakları onur, hatıra, anı ilk amacımız. 15 Avrupa ülkesi ve ülkemizin çok çeşitli kulüplerinden sporcuların kayıt yaptırdığı şampiyonadan birde madalya çıkarabilirsek, o çok çok daha güzel olacak. Sadece Minikler Avrupa şampiyonası değil, bir de büyük sporcularımızla Avrupa Kulüpler Taekwondo şampiyonasına katılacağız. Avrupa Kulüpler Taekwondo şampiyonasına Balıkesir’den sadece benim sporcularımın katılma yetkisi var (Havranlı ve Burhaniyeli) ve bu yetkide ayrı gurur”dedi.

Güven devamla; “bu süreçte bizlere yardımcı olan, yanımızda olan Kaymakamımız sayın Yasin Öztürk’e, özellikle bu şampiyonalara katılmamız için hiç fedekarlıktan kaçınmayan Belediye Başkanımız sayın Emin Ersoy ve personeline, Halk Eğitim Merkezi  Müdürü sayın Nuri Sağlam’a,  İlçe spor Müdür vekilimiz Mehmet Yılmaz'a, Okul  Müdürüm Nuri İnan'a, Şehit Eyüp Karataş Orta Okulu Müdürü Sezer İnan’a teşekkür ederim” dedi.