Hem söyledi hem dans etti

Ünsal Kasırgaoğlu ve Nurbanı Dibek çifti, Grand Moni Altın Salon'da düzenlenen düğün ve nikah töreni ile dünya evine girdi.

  • 4167
Hem söyledi hem dans etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Metro Turizm çalışanlarından Ünal Kasırgaoğlu ve eşi Sevinç Kasırgaoğlu’nun oğlu Kastamonu Konfor Mobilya çalışanlarından ve Küre Bülten Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ünsal Kasırgaoğlu ile İsmail Bey Mahallesi Muhtarı Yücel Dibek ve eşi Reyhan Dibek’in kızı Kastamonu Belediyesi çalışanlarından ve müzisyen Nurbanu Dibek(Kasırgaoğlu) Grand Moni Altın Salon’da düzenlenen düğün ve nikâh merasimiyle dünya evine girdi.

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın kıydığı nikâhta şahitlikleri ise Fatmanur Özcan ve Hakan Güleç yaptı. Düğüne her iki ailenin yakınları ve akrabaları Ak Parti Milletvekili Metin Çelik, Ak Parti İl Başkanı Halil Uluay, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Namlı, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sevgilioğlu, MHP İl Başkanı İbrahim Maşalacı, Muhtarlar Derneği Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Leblebicoğlu, İlimiz mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

Gelin hanım salona girerken dans müziğini kendi söyledi ve salondan büyük alkış aldı. Düğün başladığı gibi güzel görüntülerle son buldu.

Kastamonu Güncel Ailesi olarak; Genç çifti ve ailelerini tebrik ediyor bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Muhammed KÖMEÇOĞLU