Hemşehrimiz Bitkin'in Makalesi, Karınca Dergisinde

Hemşehrimiz Şükrü Bitkin'in "Türkiye'de Bürokrasi ve Yozlaşmanın Kamu Kurumlarına Etkisi" konulu makalesine Karınca dergisinde yer verildi.

  • 638
Hemşehrimiz Bitkin'in Makalesi, Karınca Dergisinde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi alanında master yapan hemşehrimiz Şükrü Bitkin'in "Türkiye'de Bürokrasi ve Yozlaşmanın Kamu Kurumlarına Etkisi" konulu makalesine Türkiye kooperatifcilik kurumu tarafından çıkarılan Karınca dergisinde yer verildi.

Makalede, kamu kurumlarında sıkça rastladığımız problemlere ve çözüm önerilerine yer verildi. Özellikle sorunların çözümünde geleneksel kamu yönetiminden, yeni kamu yönetimine geçişle birlikte görülen azalmanın da altını çizdi. Ayrıca yakın dönemde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunundaki değişiklikle birlikte sorunlarında giderek azalacağını vurguladı.

Geçtiğimiz dönemlerde de aynı dergide ilimizi, İhsangazi ilçemizi ve siyez bulgurunu tanıtan Bitkin, yaptığı açıklamada, yerelde ve ulusalda çalışmalarına devam ettiğini ve özellile yereldeki çalışmalarına kastamonu İhsangazi ilcesini tanıtarak başlamanın kendisini mutlu ettiğini belirtti.