Hentbolun sultanlarından muhteşem zafer: 29-27

Hentbol Bayanlar Süper Ligi'ndeki temsilcimiz Kastamonu Belediyespor, son üç yılın şampiyonu Yeni Mahalle Belediyespor'u Başkent'te devirerek muhteşem bir zafere imza attı.

  • 711
Hentbolun sultanlarından muhteşem zafer: 29-27
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hentbolun sultanları aldıkları galibiyetle liderliğe de şampiyonluğa da ortak oldu. Nefes kesen karşılaşmanın özellikle ilk yarısında rakibini paramparça eden ve ilk yarıyı 16-11 önde kapatan Kastamonu Belediyespor Bayan Hentbol takımı karşılaşmanın ikinci yarısın da da Yeni Mahalle’nin farkı kapatmasına izin vermeyerek salondan 29-27’lik galibiyetle ayrılan taraf oldu. 

“TAKIMIMIZI YÜREKTEN KUTLUYORUM”

Başkent’te alınan muhteşem zaferin ardından açıklama yapan kulübün mimarı Belediye Başkanı Tahsin Babaş, bayan hentbol takımı yönetimini, oyuncularını ve teknik ekibini yürekten kutladığını belirtti.

Kastamonu’da sporu hak ettiği seviyeye ulaştırmak adına başlatmış olduğu çalışmalarla her kesimin takdirini toplayan Başkan Babaş, son üç yılın şampiyonu Yeni Mahalle Belediyespor’un deplasmanda yene bilmenin önemine değinerek; “Biz her işimizde ekibimizle ve halkımızla başarıya ulaşıyoruz. Bayan hentbol takımımızın aldığı bu galibiyette onların iyi bir ekip olduğunu ve şampiyonluğa ulaşabilecek düzde olduklarını gösterdi. Bizler her alanda olduğu gibi sporda da ilimizin hak ettiği noktalara gelebilmesi adına elimizden gelen desteği vereceğiz. Bir önceki yıl Avrupa’da final oynayan takımımızın bu yıl şampiyonluğa ortak olması beklenmedik bir durum değil. Ben takımımızın sezonu şampiyonlukla da bitireceği inancını taşıyorum. Ben tekrar bayan hentbol takımımızın her bir ferdini kutluyor, bu başarıların devamını bekliyorum” ifadelerini kullandı.