Herkes İçin Havacılık Derneği'nden liselere online seminer

Herkes İçin Havacılık Derneği, öğrenciler tarafından kurulan ve yönetilen bir dernek olarak ilk ve tek olma özelliği taşıyor.

  • 3319
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Herkes İçin Havacılık Derneği'nden liselere online seminer
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Herkes İçin Havacılık Derneği'nden yapılan açıklamada; "Herkes İçin Havacılık Derneği, 2015 yılında öğrenciler tarafından kurulan ve yönetilen bir dernek olarak ilk ve tek olma özelliğiyle havacılık tarihine imzasını bırakmıştır. Bugün itibariyle 3 bin 150+ üyesi ve 7 temsilciliği ile havacılığın en büyük sivil toplum kuruluşu haline gelmiştir.

Amacımız 'Herkes İçin Havacılık' fikrinden yola çıkarak, ulusal ve uluslararası alanda herkese havacılığı sevdirmek ve havacılık kültürünü yaymaktır. Bu bağlamda; havacılığa gönül vermiş bireyler olarak, havacılık kültürünün yayılması ve havacılık bilincinin oluşması için çalışmalar yürütmekteyiz" denildi.

Liselere seminer etkinliği online platformlarda devam etti

Her yıl düzenli olarak Kasım ayında yapmış oldukları 'Liselere Seminer' etkinliğini bu yıl, tüm dünyanın ve ülkemizin etkilendiği Kovid-19 salgınından dolayı online platformlara taşıdıklarını belirten Herkes İçin Havacılık Derneği; "Lisede okuyan arkadaşlarımızın havacılık adına bilinçlenmesi ve ileride yapacakları üniversite tercihlerine yardımcı olmak için düzenlediğimiz seminerde havacılığı artıları ve eksileriyle anlatarak havacılık bölümlerini tercih etmek isteyen öğrencilerin sektörle ilgili sorularını cevaplandırdık.

7 temsilciliğimiz olan; Ankara, İstanbul, Konya, Kayseri, Kocaeli, Kastamonu ve Eskişehir’deki aktif ekibimizle birlikte 15 gün süren seminerimizde, 44 lisede, 2 bin 100+ öğrenci katılımı ile etkinliğimizi gerçekleştirdik."

Etkinlikler devam edecek

Herkes İçin Havacılık Derneği olarak, pandemi sürecinde de olunsa online platformlarda üyeler ve ekip için etkinliklerin tüm hızıyla devam edeceği belirtildi.