'Hızlı Oyun Farklı Galibiyeti Getirdi'

Osman Kalyoncu, Bursa Osmangazi Belediyespor maçını değerlendirdi.

  • 268
'Hızlı Oyun Farklı Galibiyeti Getirdi'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde ilimizi temsil eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Antrenörü Osman Kalyoncu, geçtiğimiz Pazar günü oynanan Bursa Osmangazi Belediye Spor maçının ardından açıklamada bulundu.

44-34 gibi bir farkla alınan galibiyetten dolayı takımın yeni bir ivme kazandığını ifade eden Kalyoncu, özellikle Antalya Muratpaşa Belediyespor maçı galibiyeti sonrası performans olarak daha iyi bir niteliğe geldiklerini dile getirdi.

Sezonun ilk yarısında geriye kalan iki mücadeleden de galibiyet alarak ilk yarıyı en üst seviyede tamamlamak istediklerini kaydeden Osman Kalyoncu “Hızlı oynayarak ve erken pozisyon bulup kullanmak adına büyük çaba harcadık ve sonuçta farklı galibiyet geldi. Teknik olarak üst düzey oyuncularımızın oyuna katkısı olumluydu. Konuk ettiğimiz Bursa Osmangazi Belediye Spor Kulübü büyük amaçlarla kurulmuş, altı yabancı oyuncu ile ligde üst sıraları zorlamayı hedefleyen bir takımdı ama takım içinde yaşanan olumsuzluklar sahaya yansıdı ve gerekli performans olmadı. İlk devre yaptığımız savunma rakibin direncini kırdı. Bursa Osmangazi Belediye Spor Kulübü’nün genç oyuncuları umut vaat ediyor” diye konuştu.

“TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”  

Kastamonu Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada desteklerini esirgemeyen taraftarlara da teşekkürlerini sunan Osman Kalyoncu “En büyük destekçimiz olan Belediye Başkanımız Tahsin Babaş ve yönetim kurulu üyelerine desteklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarımızın diğer maçlarımızda da yanımızda olmasını isteriz” dedi.

“ÜSKÜDAR BELEDİYESPOR MAÇINI ALMAK İSTİYORUZ” 

Yoğun bir lig programı ile emin adımlarla yola devam ettiklerini ifade eden Osman Kalyoncu, Perşembe günü konuk olacakları Üsküdar Belediyespor maçı ile ilgilide açıklama yaptı. İki günlük antrenmanın ardından İstanbul’a hareket edeceklerini ifade eden Kalyoncu “Üsküdar Belediyespor maçından galip gelerek puan almayı hedefliyoruz” diye konuştu.

(KG)