İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, Kastamonu'yu ziyaret etti

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Kastamonu'yu ziyaret ederek tarihi ve kültürel mekanları gezdi.

  • 795
İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, Kastamonu'yu ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’a, Vali Yaşar Karadeniz, AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü ve Belediye Başkanı Tahsin Babaş eşlek etti. Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Bakan Yardımcısı Ersoy ile birlikte geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Seyrangah Projesi ve Kastamonu Belediyesi’nin yapımını sürdürdüğü Turizm Yolu projesinde incelemelerde bulundu. Seyrangah Projesi’nin şehre çok yakıştığını ve ilin tüm güzelliklerinin seyrinin keyfini çıkarta bilinecek bir noktada olduğunu vurgulayan Ersoy, “Kastamonu Belediyemizin ve Sayın Başkanımız Tahsin Babaş’ın tarihi ve kültürel alanda yaptığı projeler gerçekten takdire şayan. Bu noktada çok önemli adımlara atıldığını görmekten ötürü çok mutluyum” diye konuştu.

Kastamonu’nun tarihi ve kültürel mirasını canlandırmak adına önemli adımlar attıklarını ifade eden Belediye Başkanı Tahsin Babaş ise, hedefin Dünya Kültür Miras Listesi olduğunu belirtti. Bu yolda çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü de söyleyen Başkan Babaş, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’a gerçekleştirilen ve yapımı devam eden projeleri tek tek anlattı.

Kastamonu’nun eşsiz tarihini ve değerlerini canlandırmanın çok önemli olduğunu ileten Ersoy, Kastamonu’ya gereken desteği her daim sağlayacağını da iletti.