İGM Başkanı Kayıkçı 'Devlette Boşluk Olmaz' Dedi

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kayıkçı, son günlerde yaşanan terör olaylarına değinerek, 'Devlette boşluk olmaz' dedi.

  • 621
İGM Başkanı Kayıkçı 'Devlette Boşluk Olmaz' Dedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et


İl Genel Meclisi Ağustos ayı ilk toplantısı İl Genel Meclisi salonunda gerçekleştirildi. Toplantı öncesinde sen günlerde ülke genelinde yaşanan terör olaylarına değinen İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kayıkçı, “7 Haziran 2015 Genel Seçimleri sonrasında başlayan süreçte, devlette özellikle bir boşluk oluşturulmaya çalışılıyor. Ama devlette hiçbir zaman boşluk olmaz” dedi.

Devletin terör örgütleriyle kararlı mücadelesinin devam edeceğini ifade eden Kayıkçı, “Devletimiz, terörle mücadele de yeterli güç ve yetkiye sahiptir. Devletimiz, bütün kademeleriyle görevi başındadır” diye konuştu.

Daha sonra İl Genel Meclisi, gündem maddelerini görüştü. Doğa ve Kültür Köyü’nün otel ve restoran bölümlerinin 10 yıl süre ile kiralanması için encümene yetki verildi. Kayıkçı, Doğa ve Kültür Köyünün ihalesinin 18 Ağustos Salı günü yapılacağını açıkladı.

Ayrıca Kayıkçı, Kastamonu’da bulunan kütüphanelerde personel eksikliğine dikkat çekerek, konunun araştırılmasını istedi. Köy yollarında yürütülen asfaltlama çalışmalarına da değinen Kayıkçı, Kastamonu’da bu yıl itibariyle 400 kilometre yol ağının asfaltlanacağını belirterek, Sinop ve Çankırı’da ise, sadece 50 kilometre yol ağının asfaltlanacağını ve yapılacak mukayesenin de bu şekilde yapılmasını istedi.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)