İHA Bölge Müdürleri Başkan Şahin'i Ziyaret Etti

İhlas Haber Ajansı (İHA) Zonguldak Bölge Müdürü Refik Fidan ve Kocaeli Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı İHA Tosya Muhabiri Sedat Ağacıkoğlu ile birlikte Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin'i makamında ziyaret ettiler.

  • 368
İHA Bölge Müdürleri Başkan Şahin'i Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyarette Tosya Belediyesi’nin faaliyetleri ve yatırım projeleri hakkında Belediye başkanı Kazım Şahin’den bilgiler alan İHA Kocaeli Bölge koordinatörü İbrahim Çorbacı ve Zonguldak Bölge Müdürü Refik Fidan belediye başkanı Şahin’e başarılar diledi. Belediye Başkanı Kazım Şahin de gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek İHA ekibine teşekkür etti.

Yazılı ve görsel basının önemine değinen Şahin, ’’Özellikle Yerel Basın bir bölgenin ya da yörenin tanıtımı açısından en önemli iletişim aracıdır. Çünkü bir yörenin tanıtımı ya da sorunları ilk olarak yerel medyada gündem olur, önem kazanır ve daha sonra ulusal basına konu olur. Yerel medya bir yörenin sorunlarını ve sorumluluklarını yerine getiren önemli bir faktördür. Tosya İHA muhabiri arkadaşımız yaptığı başarılı çalışmalar ile ilçenin tanıtımını ve sorunlarını Yerel ve Ulusal basına taşıyan takdir ettiğimiz çalışmalar yapmaktadır" dedi.

SEDAT AĞACIKOĞLU (İHA)