İHH, yaptığı yardımları sürdürüyor

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Kastamonu Şubesi, ihtiyaç sahipleri ve yetim ailelerinin temel ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor.

  • 3249
İHH, yaptığı yardımları sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Kastamonu Şubesi sürdürdüğü kış kampanyası kapsamında, ihtiyaç sahipleri ve yetim aileleri de bu kış unutmayarak temel ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor.

İHH, Kastamonu’daki yardıma muhtaç ailelere ve yetimlere yaptığı yardımlar kapsamında 3 ton patates ve yüzlerce gıda kolisi ulaştırdı.

Kastamonu İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Mücahit Dağdelenoğlu, hayırseverlere teşekkür etti.

Dağdelenoğlu açıklamasında; "Yıllardır desteklediğimiz vatandaşlarımız için bağışlarını esirgemeyen tüm hayırseverlere teşekkür ederiz. Kastamonu’da, Türkiye'de ve yurtdışında binlerce yetime düzenli ve dönemsel yardım sağlayan derneğimiz bu senede onlarca ailenin evine yardımlarımızı ulaştırdık. Teşkilatımıza, bağışçılarımıza ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Allah razı olsun" dedi.

Geçtiğimiz hafta 250 aileden yaklaşık 1200 kişiye 6 bin parça kıyafet yardımlarını teslim ettiklerini belirten Şube Başkanı Dağdelenoğlu, son olarak yüzlerce gıda kolisi ve 3 ton patates yardımlarımı ihtiyaç sahiplerine ve yetimlere teslim ettiklerini söyledi.