İhsangazi Belediyesi, İtfaiye Parkurunu Yeniledi

İhsangazi Belediyesi, Devlet Malzeme Ofisinden 260 bin lira değerinde merdivenli itfaiye aracı satın alarak, itfaiye parkurunu yeniledi.

  • 484
İhsangazi Belediyesi, İtfaiye Parkurunu Yeniledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İhsangazi Belediyesi, geçtiğimiz aylarda Türkiye Belediyeler Birliğinden hibe edilen bir adet itfaiye aracından sonra İller Bankası kredisinden yeni bir itfaiye aracı satın aldı. 18 metre merdivenli itfaiye aracı Devlet Malzeme Ofisinden satın alınarak İhsangazi’ye getirildi.

İhsangazi Belediye Başkan Zühtü Danacı, İller Bankası’ndan kullandıkları 260 bin TL kredi ile Devlet Malzeme Ofisinden 18 metre uzunluğunda merdivenli itfaiye aracı satın aldıklarını belirterek, “İhsangazi Belediyesinde, iki tane eski itfaiye aracı bulunuyordu. Biz, bir tanesi hibe bir tanesi de krediden iki tane sıfır itfaiye aracı satın alarak itfaiye araçlarımızı yeniledik. Şu anda İhsangazi’de yangınlara anında müdahale edebilen iki tane sıfır kilometre itfaiye aracımız bulunuyor. Araçların belediyeye kazanımlarından emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan İhsangazi Belediyesine, geçtiğimiz aylarda Türkiye Belediyeler Birliğinden bir adet 6 tonluk İtfaiye aracı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığından vakumlu süpürme aracı hibe edildi.

(İHA)