İkizoğlu'na, 'Basın Hizmet Ödülü' Verildi

İHA İl Temsilcisi ve Sözcü Gazetesi Muhabiri Vedat İkizoğlu'na, Basın Hizmet Ödülü verildi.

  • 608
İkizoğlu'na, 'Basın Hizmet Ödülü' Verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu’ya verdiği hizmetlerden ötürü Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti tarafından İhlas Haber Ajansı Muhabiri Vedat İkizoğlu, “Basın Hizmet Ödülü”ne layık görüldü.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinlikleri kapsamında Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti tarafından Gazeteciler Günü ve Gazetecilik Başarı Ödülleri programı düzenlendi. Bir restoranda gerçekleştirilen ödül töreninde, Kastamonu’ya vermiş olduğu hizmetlerden ötürü Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti tarafından İhlas Haber Ajansı Kastamonu İl Temsilcisi ve Kastamonu Sözcü Gazetesi Muhabiri Vedat İkizoğlu, “Basın Hizmet Ödülü”ne layık görüldü. Vedat İkizoğlu’na ödülünü, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş ve Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz, birlikte verdi.

İhlas Haber Ajansı Kastamonu İl Temsilcisi ve Kastamonu Sözcü Gazetesi Muhabiri Vedat İkizoğlu, kendisini bu ödüle layık görenlere teşekkür ederek, bundan sonrada aynı kararlılıkla Kastamonu halkına hizmet etmek için gece gündüz çalışacağını söyledi.

Gazeteciler için konut projesi, Hüsnü Açıksöz Meydanı’nın düzenlenmesi ve tabelanın çakılması, Gazeteciler Cemiyeti’ne Şehir Parkı projesi içerisinde bir yer tahsisi ve yeni sanayi sitesi projesi içerisinde Matbaacılar Sitesi oluşturulması gibi çalışmalar hakkında bilgi veren Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş ise, “Demokratik kültürün ayrılmaz bir parçası olan medyanın, önümüzdeki dönemde birlik ve beraberliğimizin korunması konusunda daha fazla rol üstleneceğine inanıyorum. Bu düşünceler eşliğinde, tüm basın çalışanlarımızın Gazeteciler Günü'nü kutluyor, kendilerine başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kastamonu il genelinde bugün itibariyle kayıtlı 120 gazetecinin bulunduğunu belirten KGC Başkanı Erkan Yılmaz da, “Ancak cemiyetimize üye olmamasına rağmen, gazetelerimize, bir başka deyişle Kastamonumuza önemli katkılar sunan isimlerimiz de vardır. 150 yıllık tarihi geçmişi olan Kastamonu Basını olarak diyoruz ve bilinmesini istiyoruz ki; hiçbir ayırt etmeden, görevi ne olursa olsun işte tüm bu isimler bizler için çok önemli ve değerlidir” dedi.

Konuşmaların ardından, 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle pasta kesimi gerçekleştirildi.

Ayrıca programın devamında gecede, Hüsnü Açıksöz Büyük Ödülü Abdullah Savaş’a, Genel Haber Dalı Başarı Ödülü Kazım Bolat’a, Araştırma-İnceleme Dalı Başarı Ödülü Cebrail Keleş’e, Röportaj Dalı Başarı Ödülü Fatma Bölükbaş’a, Köşe Yazısı Dalı Başarı Ödülü Mustafa Afacan’a, En İyi Haber Fotoğrafı Dalı Başarı Ödülü Bilal Kahyaoğlu’na, Genel Mizampaj Dalı Başarı Ödülü Dilek İğdirli’ye, Genel Mizampaj Dalı Başarı Ödülü İrem Yasemin Savaş’a ve Spor Mizampaj Dalı Başarı Ödülü Ceyhun Hüseyinoğlu’na verildi.