Ilgaz gezisi engelsiz bir günle son buldu

Başkan Vidinlioğlu, özel bireylerin ve görme engellilerin talebini kırmadı. Ilgaz gezisi engelsiz bir günle son buldu.

  • 1758
Ilgaz gezisi engelsiz bir günle son buldu

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun çocuklara yarıyıl tatilinde “Aslan Hürkuş” ve “İyi ki Varsın Eren” sinema filmi ile başlayan, Ilgaz gezisiyle devam eden sürprizlerinin son gününde özel ve engelli bireylerin talebi kırılmadı.

Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği ile Kastamonu Görme Engelliler Derneği’nin programdaki neşeye ortak olma talepleri Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu tarafından hızla yerine getirildi.

Gerekli talimatları veren Başkan Vidinlioğlu her iki dernek üyelerini de Ilgaz’a taşıdı.

Engellerin kalktığı özel bir gün yaşayan dernek üyeleri program sonunda Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’na sosyal medya hesapları üzerinden teşekkür etti.

Çok özel bir gün daha yaşandığını ifade eden Başkan Vidinlioğlu, “Birbirimize olan sevgi ve saygımız tüm engelleri kaldırıyor. Ilgaz’da da engelsiz özel bir gün yaşandı. Önümüzdeki süreçte bu tür organizasyonlarımız sürecek. Etkinliklerimize katılan tüm çocuklarımıza, ailelerine, özel bireylerimize ve engelli kardeşlerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.